Vannak itt agorafóbiások? Nagyon rosszul vagyok. Szeretnék beszélgetni.
A szüleim egész gyerekkoromban bántalmaztak és eléggé tönkre vágták a személyiségemet. Teljesen életképtelen vagyok. Próbálom magamat rendbe hozni agyilag, de mindig mikor úgy érzem, hogy sikerült valamit elérnem, visszazuhanok.
Nincs pénzem pszichiáterre, se semmire. Egyetlen barátom sincs, se ismerősöm, se családom, úgyhogy nem tudom megbeszélni a gondjaimat senkivel.
Elsősorban olyanokkal beszélgetnék akiket szintén bántalmaztak és sikerült egyedül meggyógyítani önmagukat, vagy még mindig ezen az úton járnak.
De igazából akármilyen komolyabb mentális problémával küzdő személlyel is szívesen beszélgetnék, aki meg akar gyógyulni és tudnánk egymást bátorítani.
27/L
A pszichiáter ingyen van. A pszichológusért kell csak fizetni.
és igen, javaslom, hogy menj el a helyi pszichiátriára, mert ott biztosan van egy mentális ambulancia ahol ellátnak mint járóbeteget. Ha szerencséd van, talán még bejuthatsz egy ingyenes terápiára is (csoportterápia, vagy pszichoterápia, vagy akármi).
Egyedül nem fogsz tudni kilábalni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!