Nagyon magányos vagyok! Valaki beszélgetni?
Különböző mentális betegségekben szenvedek, járok pszichológushoz, pszichiáterhez de úgy érzem hogy amíg ilyen egyedül vagyok és nincs ami lekötne, addig nem is leszek jobban. Próbáltam kapcsolatokat teremteni de pont, hogy a betegségek miatt nem megy és sajnos az eddigi barátaimtól is eltávolodtam. Ezenkívül pedig szerintem egy "normális" ember meg sem értheti, hogy mi min megyünk keresztül, ezért gondoltam, hogy jó lenne hozzám hasonló emberekkel levelezni:)
Szóval ha valaki hasonlóan érez, nyugodtan írjon privátot!:)
19/L
depresszió, szorongás, szociális fóbia, kényszergondolatok meg ilyen "szépségek".
írtam!:)
Szia!
Ismerős. Szociális fóbiával küzdök én is, pszichológushoz is járok. Nincsenek barátaim. Sokszor nagyon magányos vagyok.
26/F
Mit szolnátok, ha létrehoznánk egy közös csoportot ilyen és hasonló embereknek facen? Ahol megtudjuk osztani egymással mit is élünk át.
Itt nektek a nevem Sangrian (vagyis szentgrál), amúgy Kriszt szeretem használni. De facebookon Luci Faeir - ként találtok rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!