Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagyon magányos vagyok!...

Nagyon magányos vagyok! Valaki beszélgetni?

Figyelt kérdés

Különböző mentális betegségekben szenvedek, járok pszichológushoz, pszichiáterhez de úgy érzem hogy amíg ilyen egyedül vagyok és nincs ami lekötne, addig nem is leszek jobban. Próbáltam kapcsolatokat teremteni de pont, hogy a betegségek miatt nem megy és sajnos az eddigi barátaimtól is eltávolodtam. Ezenkívül pedig szerintem egy "normális" ember meg sem értheti, hogy mi min megyünk keresztül, ezért gondoltam, hogy jó lenne hozzám hasonló emberekkel levelezni:)

Szóval ha valaki hasonlóan érez, nyugodtan írjon privátot!:)

19/L

2015. jan. 19. 13:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Milyen betegséged van?
2015. jan. 19. 14:28
 2/14 szamo77db ***** válasza:
Én szívesen beszélgetek veled, ha akarod. Magányos vagyok, tudom, milyen. Írjál privit!
2015. jan. 19. 16:40
 3/14 A kérdező kommentje:

depresszió, szorongás, szociális fóbia, kényszergondolatok meg ilyen "szépségek".

írtam!:)

2015. jan. 20. 21:06
 4/14 anonim ***** válasza:
Szintén 19 éves lány vagyok és vannak hasonlóságaink. Nyugodtan írj rám, érdekelnél. :)
2015. jan. 20. 21:16
 5/14 anonim válasza:
írj ;)
2015. jan. 23. 23:47
 6/14 vvv24 válasza:
Szia,én is szívesen beszélgetek. Hasonló problémáim vannak. :)
2015. febr. 9. 08:09
 7/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Ismerős. Szociális fóbiával küzdök én is, pszichológushoz is járok. Nincsenek barátaim. Sokszor nagyon magányos vagyok.

26/F

2015. márc. 29. 17:50
 8/14 Sangrian ***** válasza:

Mit szolnátok, ha létrehoznánk egy közös csoportot ilyen és hasonló embereknek facen? Ahol megtudjuk osztani egymással mit is élünk át.

Itt nektek a nevem Sangrian (vagyis szentgrál), amúgy Kriszt szeretem használni. De facebookon Luci Faeir - ként találtok rám.

2016. ápr. 4. 18:51
 9/14 Sangrian ***** válasza:
Várom a véleményeitek.
2016. ápr. 4. 18:51
 10/14 Sangrian ***** válasza:
Rólam annyit egyelőre 18 éven át depresszióba szenvedtem. De legyőztem nem régiben felül kerekedtem rajta és most már a végtelenségig szárnyalok pozitív irányba. Most pszichiátrián vagyok skizofrén, bipoláris zavaros, és hasonló szép tűnetekkel.
2016. ápr. 4. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!