Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagyon magányos vagyok!...

Nagyon magányos vagyok! Valaki beszélgetni?

Figyelt kérdés

Különböző mentális betegségekben szenvedek, járok pszichológushoz, pszichiáterhez de úgy érzem hogy amíg ilyen egyedül vagyok és nincs ami lekötne, addig nem is leszek jobban. Próbáltam kapcsolatokat teremteni de pont, hogy a betegségek miatt nem megy és sajnos az eddigi barátaimtól is eltávolodtam. Ezenkívül pedig szerintem egy "normális" ember meg sem értheti, hogy mi min megyünk keresztül, ezért gondoltam, hogy jó lenne hozzám hasonló emberekkel levelezni:)

Szóval ha valaki hasonlóan érez, nyugodtan írjon privátot!:)

19/L

2015. jan. 19. 13:08
1 2
 11/14 Sangrian ***** válasza:

A csoportot megnyitottam a neve:

A spirit őrzői

néven találjátok meg.

2016. ápr. 4. 18:57
 12/14 Sangrian ***** válasza:
Lucifer nevét pedig azért vettem fel. Mert az ő kirekesztett sorsát érzem magamének. Bukott angyalként élek a Földön, aki repülni akar és azt akarja, hogy mások is vele szárnyalhassanak.
2016. ápr. 4. 19:13
 13/14 anonim ***** válasza:
Bocsi a h*lye kérdésért, de hol van ez a csoport ? :)
2016. ápr. 4. 19:16
 14/14 Sangrian ***** válasza:

Nem hülye kérdés. Nem teljesen voltam egyértelmű.

Facebookon.

2016. ápr. 5. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!