Hullámvölgyben élek. Pánikbeteg is vagyok. Ki fogok gyógyulni belőle teljesen? Frontint szedek, de nem mindig vagyok jól. Több mint egy hónapja szedem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2010. febr. 7. 20:16
1/7 anonim válasza:
Nem biztos, hogy elég a Frontin. Valószínüleg antidepresszánst is kellene szedned. Menj vissza az orvosodhoz.
2/7 anonim válasza:
A frontin csak tűzoltásnak jó, de nem gyógyít. Légyszives menjél vissza az orvosodhoz. Vagy keressél egy pszichiátert, háziorvosod segít ebben.
3/7 anonim válasza:
Nem csoda ha nem vagy jól a gyógyszertől, mert az nem oldja meg a pánik okait, csak elfedi a tüneteket. Ha pszichiáterhez mész jó eséllyel kapsz másik gyógyszert.
Talán ki kéne nyomozni mitől van, mikor kezdődött és hogyan?
Nekem volt pánikom és elmúlt gyógyszer nélkül. Ha gondolod írj.
4/7 anonim válasza:
Én is pánikos vagyok,frontint veszek be ha muszály,szédülök tőle és fáradt vagyok,csodát nem tesz.Sajnos nehéz kimászni belőle és könnyü vissza esni.Sokaknak nem jó a frontin próbálj mást kiíratni.
5/7 anonim válasza:
Én is ugyanebben a cipőben vagyok..Pszichiáter,és pszichológushoz járok..Kaptam már többféle gyógyszert.Volt amitől híztam,és volt ami az ellenkező hatást váltotta ki..Míg végül nekem egy Malolep nevű gyógyszer lett jó.A Frontin csak nyugtató,és nem oldja meg hosszútávon a problémát..A kedély javító gyógyszerek sem jók,mert amikor a "hullám"magasabb részében vagy,akkor hová fokozza az amúgyis fokozott hangulatod???Úgy hívják hogy stabilizátorra lenne szükség,hogy a hullámok egy érzelmi skálán mozogjanak..és rengeteg pszichoterápia.2év a gyógyulás állítólag.Nagyon nehéz így élni,és embernek lenni.Néha én is az ágynak esem,és üres vagyok nagyon..Máskor meg madarat lehetne fogatni velem a semmitől..remélem segítettem.Ha van kérdésed még,írj nyugodtan!
6/7 anonim válasza:
Előző válaszoló: mióta jársz szakemberekhez?..Érzel bármilyen változást?..Nagyon sokba kerül a terápia?
7/7 anonim válasza:
Xanaxot szedek. A neten rátaláltam a neuroptim oldalra , alkalmazom a terápiájukat és szedem az étrendkiegészítőjüket. A közérzetem sokkal jobb és már kezdem élni a normális emberek életét ami addig csak álom volt számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!