Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehetséges, hogy pánik roham...

Lehetséges, hogy pánik roham után ez történik?

Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy miután átéltem életem első pánik rohamát, utána rá egy pár napra újra érzem azt az érzést, amit a roham másnapján éreztem, csak mondjuk kevésbé intenzíven? Ma jött elő újra egy nagyon hasonló érzés ahhoz, ami másnap volt (mellkasi fájdalom és szétszórtság, nehéz koncentrálás, szédülés).
2015. jan. 19. 20:12
 1/6 anonim ***** válasza:
A pánik kitörő érzés a tudattalanból akkor oldódott ki valami ami bent rekedt .
2015. jan. 19. 20:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezt most nem tudtam felfogni. Mire akarsz ezzel egész pontosan kilyukadni?
2015. jan. 19. 20:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Az első arra céloz, hogy a pánikroham csak egy tünet... teljesen mindegy, mit és hogyan érzel, oka van. Valamilyen elfojtott dolog, ami, ha kijöhetne belőled szabadon, akkor nem okozna pánikrohamot.

Szóval ne magával a pánikrohammal foglalkozz, hanem az okot próbáld megkeresni, ha kell, szakember segítségével.

2015. jan. 20. 00:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyébként újra elolvasva, igen, van, hogy épp a pánikroham "oldja ki" a bennrekedt érzéseket. Nekem volt ilyen rohamom, igaz, terápiázás közben. És az volt az utolsó.... mert kihozta, amit ki kellett, szóval az egy nagyon hasznos kis roham volt!
2015. jan. 20. 00:30
 5/6 anonim ***** válasza:
A pánikroham után nincs mellkasi fájdalom, szétszórtság, koncentrálási nehézség. Ha neked ezek jöttek, akkor nem pánikrohamod volt. Jó, ha megnézeted magad orvossal...
2015. jan. 20. 12:51
 6/6 A kérdező kommentje:
100%, hogy az volt, mellkasi fájdalom alatt azt a feszítő érzést értem, illetve azt hogy utána való nap éreztem, hogy előző nap volt "valami", de az nap végére teljesen elmúlt. Köszönöm a válaszokat!
2015. jan. 20. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!