Lehetséges, hogy pánik roham után ez történik?
Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy miután átéltem életem első pánik rohamát, utána rá egy pár napra újra érzem azt az érzést, amit a roham másnapján éreztem, csak mondjuk kevésbé intenzíven? Ma jött elő újra egy nagyon hasonló érzés ahhoz, ami másnap volt (mellkasi fájdalom és szétszórtság, nehéz koncentrálás, szédülés).2015. jan. 19. 20:12
1/6 anonim válasza:
A pánik kitörő érzés a tudattalanból akkor oldódott ki valami ami bent rekedt .
2/6 A kérdező kommentje:
Ezt most nem tudtam felfogni. Mire akarsz ezzel egész pontosan kilyukadni?
2015. jan. 19. 20:22
3/6 anonim válasza:
Az első arra céloz, hogy a pánikroham csak egy tünet... teljesen mindegy, mit és hogyan érzel, oka van. Valamilyen elfojtott dolog, ami, ha kijöhetne belőled szabadon, akkor nem okozna pánikrohamot.
Szóval ne magával a pánikrohammal foglalkozz, hanem az okot próbáld megkeresni, ha kell, szakember segítségével.
4/6 anonim válasza:
Egyébként újra elolvasva, igen, van, hogy épp a pánikroham "oldja ki" a bennrekedt érzéseket. Nekem volt ilyen rohamom, igaz, terápiázás közben. És az volt az utolsó.... mert kihozta, amit ki kellett, szóval az egy nagyon hasznos kis roham volt!
5/6 anonim válasza:
A pánikroham után nincs mellkasi fájdalom, szétszórtság, koncentrálási nehézség. Ha neked ezek jöttek, akkor nem pánikrohamod volt. Jó, ha megnézeted magad orvossal...
6/6 A kérdező kommentje:
100%, hogy az volt, mellkasi fájdalom alatt azt a feszítő érzést értem, illetve azt hogy utána való nap éreztem, hogy előző nap volt "valami", de az nap végére teljesen elmúlt. Köszönöm a válaszokat!
2015. jan. 20. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!