Rivotril mellett, szükség van Seroquel, Ripedon, Depakine Chrono együttes szedésére is. Nem túlzás ez?
Ok, nincsenek skizoid tünetei a tesómnak, de hogy is lehetne mikor egész nap ki van ütve!
A Seroquel bōl 1000mg naponta. Miért nem elég csak 500?
Egy hónapig volt pszichiátrián, és bent talán ō volt a legjobban eleinte.
Na ezért nem eleve kétes gyógyszereket kellene szedni, bakker amik még újabb pszichés betegségeket is okoznak (amellett, hogy a testet hazavágják), hanem..
még mindig nem értem, egészséges emberek miért esznek majd' minden nap kenyeret (búza->glutén) és tejtermékeket (kazein) ?
Ezek pszichoaktív anyagok, miért nem kerüljük el tudatosan a betegségeket? Ha már a levegőt nem tudjuk szűrni, legalább azt megválogathatnánk amit megeszünk. Persze nem muszáj így tenni, de a gyógyszeres kezelés az egészséget nem fogja visszahozni..
Nem én lobbizok azért, hogy megbetegítsek minél több embert.
Én egészségpárti vagyok, akkor is ha ezen nekem nincs anyagi hasznom, ez számomra erkölcsi haszon.
A pofámat nem szégyenlem, de azért küzdősportolok, hogy ha a 'Sors' úgy tartja jónak, el lehessen kenni ;)
De akkor a halálipar pszichiátriát és a szemét aljas sátánista gyógyszerlobbiját meg engedtessék meg, had én verjem löncshússá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!