Én is vidéki vagyok, bár úgy hallottam, máshol drágább és igen, az átlag 8-10, de nem tudom...
2015. jan. 13. 22:39
13/25 anonim válasza:
egy terápia akkor sikeres, ha a páciens és terapeuta között érzelmeket is tudnak kifejezni, mert a terapeuta egyfajta tükör számodra. rajta keresztül kell hogy valhogy megvilágosodjon benned, hogy valójában mi a problémád. ha ez nincs meg, akkor az egész zátonyra fut.
sosem értettem, ha valaki oda megy, ott miért fél kibeszélni magát, hiszen azért van ott :)
2015. jan. 13. 22:51
14/25 anonim válasza:
Esetleg mert úgy érzi, hogy nem érdemli meg a segítséget :)
2015. jan. 13. 22:59
15/25 anonim válasza:
Szia! A terapeutának tudnia kell kezelni az ilyesmi helyzetet, elég tapasztalt hozzá, ne aggódj :) Nem fog erőltetni vagy erőszakoskodni, ha nem mondasz el magadról rögtön mindent. Próbálja majd elnyerni a bizalmad és segíteni. Egyébként az ára szerintem vidéken is kb reális :) Amúgy nem tudom, mi alapján választottátok ki az illetőt, de ha még nem néztél esetleg utána neten, hogy írnak-e róla valami véleményt páciensek, akkor tedd meg :)
2015. jan. 14. 16:20
16/25 A kérdező kommentje:
Még gyűjtöm az erőt.. :)
2015. jan. 14. 18:46
17/25 homo ludensz válasza:
Tudod én azt hiszem hogy nem vagyok anyagias s talán szerencsém is van mert TB.-re járok pszichológushoz. 2 hetente megyek az adott időpontra és leülünk egy órácskát beszélgetni. Depressziós/pánikbetegként vagyok diagnosztizálva de én csak egy kis izgalmat éreztem elsőre és inkább kíváncsi voltam a terápia mikéntjére. Kísérővel mentem mivel a közlekedés nagyobb probléma volt akkoriban nálam mint hogy mit kérdez a terapeuta. Javaslom hogy azért a pénzért amit kifizetsz ne te cidrizzél nála mert az az óra csak a tiéd,megvetted. Igyekezz feltárni és kirámolni magadból mindent ami csak kikívánkozik mert ő a szakember és csak azt tudja megjavítani amit közösen feltártok. Tudod a néma gyereknek az anyja.....
2015. jan. 14. 19:16
18/25 A kérdező kommentje:
Mit értesz azalatt hogy nem vagy anyagias? Tudom mit jelent a szó, csak melyik részére írtad...
Én is így vagyok vele egyébként, hogy ha már pénzért, akkor maximálisan mindent megtenni, ami tőlem telik...
A mi körzetünkben is hallottam ingyenes lehetőségről, de őszintén szólva, abban nem bízom annyira, meg elég hosszú várólistáról is számoltak be nekem..
2015. jan. 14. 20:43
19/25 homo ludensz válasza:
Az anyagiasságot arra értettem hogy nem sajnálnám a pénzt ha az az egészségemet szolgálja és persze lenne pénzem. Azt viszont örömmel fogadtam mikor a pszichiáter dokinő adott egy címet hogy őket keressem fel. Meg sem fordult a fejemben az a gondolat hogy TB-re nem olyan pszichológust kapok mint aki fizet érte. A klinikai szakpszichológus többet tanul rá talán többet is tud,de a klinikán volt módom megtapasztalni a "törődését" a betegségemmel.Hosszú a várólista azt én is tapasztaltam,mert sok a beteg és kevés a terapeuta.Ezért írtam hogy ha már fizetsz akkor te szorgalmazd hogy minél hatásosabb terápiát kapjál a pénzedért,nincs ebben semmi negatívum mert egyszerű üzlet. Ő eladja a tudását s te egy kis hányadát megveszed.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!