Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan szokjak le róla?

Hogyan szokjak le róla?

Figyelt kérdés
Nehezebb időszakon mentem keresztül és nem bírtam aludni csak max 1-2 órát egy éjszaka. Már bánom, de a Frontinhoz nyúltam, 0,5 mg-ot veszek be elalvás előtt, így tudok aludni elég jókat, de sajnos ha nem veszem be már egy óra se megy, csak pislogok. Mit csináljak, hogy újra tudja aludni nélküle? 5 hónapról van szó.
2015. jan. 8. 10:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Fokozatosan kezd el csökkenteni, néhány hétig törd el stb. Mellette jó ha picit kifárasztod magad, és fáradtabban fekszel le. Ihatsz közbe enyhébb nyugtatós teát (citromfű) vagy magne B6-ot hátha vmelyik segít átlendíteni ezen.
2015. jan. 8. 12:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Tehát van esélyem rá, hogy olyan leszek, mint régen , és nem kellenek ilyen szerek ahhoz,hogy aludjak?
2015. jan. 8. 12:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Sokat segít, ha megtanulsz relaxálni (AUTOGÉN TRÉNING)
2015. jan. 8. 22:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Sportolj, és relaxálj! Tanulj meg helyesen lélegezni. Nagyon óvatosan vedd le az adagot. Nem kell siettetni az elhagyását. Vegyél magadnak ha megteheted Brandenburg neuró vitamint.
2015. jan. 13. 22:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Tehát felezzem? Mi van akkor, ha nem tudok aludni és nagy a csábítás?
2015. jan. 13. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!