Nekem csepegtető (orrcsepp és orrspray) mániám van. Hogy szokjak róla le?
Figyelt kérdés
Nekem nagyonnagy ugynomd orrcsepp és szpré mániám van. hogy szokhatnék le róla?Allergiás vagyok.2010. aug. 2. 19:28
1/12 A kérdező kommentje:
mindig csepegtetnek kell vagy bedugul az egész orrom.A szerelmem bírja, ő adja néha be nekem, de ha az anyámat megkérem ko van.mi bajom lehet
2010. aug. 2. 19:33
2/12 anonim válasza:
Akkor kezet foghatunk.Mivel lövöd magad?:)
Leszokni nagyon nehéz.
3/12 A kérdező kommentje:
Nasivin
2010. aug. 2. 19:34
4/12 anonim válasza:
Bocsika, a mánia és a szükség nem ugyanaz.
azért használod, mert allergiás vagy, nem azért mert függő.
5/12 anonim válasza:
Én is rászoktam egy időben. Nagyon durva. Mivel a legtöbben szteroid van, ezért könnyű rászoktatni a szervezeted. Én úgy hagytam abba, h kidobtam az összes dobozzal, és nem engedtem meg magamnak, h újat vegyek. Próbálj ki vmi homeopátiás, vagy natur gyógyszert pl: tengervíz.
6/12 A kérdező kommentje:
de nem normálisan használom mert 2-2 csöpp kel én meg 4-4 -et csináklok és naponta 1x én meg 3x adom be magamnak
2010. aug. 2. 19:36
7/12 A kérdező kommentje:
bár minden nap kell használni, én meg 2 naponta csöpögtetek
2010. aug. 2. 19:38
8/12 anonim válasza:
A Nasivin-nek ugyanaz a hatóanyaga mint a Novorin-nak.Hozzá lehet szokni, és leszokni nehéz.Próbáld ki az Allergodil orrspray-t.
9/12 anonim válasza:
Anyámnak meg szemcsepp mániája van, pedig nem is allergiás. Egész nap a szemét csöpögteti, már egymillió féle szemcseppje van. A múltkor elfogyott az összes, erre szénszavas ásványvizet csöpögtetett a szemébe. :O Én csak néztem, mint Rozi a moziban.
10/12 A kérdező kommentje:
Honnan tudod, hogy nincs allergiája?Lehet még nem mondta neked
2010. aug. 3. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!