Nekem csepegtető (orrcsepp és orrspray) mániám van. Hogy szokjak róla le?
Figyelt kérdés
Nekem nagyonnagy ugynomd orrcsepp és szpré mániám van. hogy szokhatnék le róla?Allergiás vagyok.2010. aug. 2. 19:28
11/12 anonim válasza:
Én is voltam ilyen helyzteben, azután, hogy a náthám miatt mindíg bedugolt az orrom, és nem bírtam-főleg este- szájon lélegezni. Miútán kigyógyultam, még eltartott egy ideig, mert napközben nem is volt semmi bajom, de amint lefeküdtem, úgy bedugult az orrom. Abbahagytam, leálltam vele, mondván ki kell bírnom nélküle.
Am én is allergiás vagyok, nekem a tenger vizéből előállitott sprey-t irta fel, arra nem szoksz rá.
12/12 anonim válasza:
Onnan, hogy vele voltam az allergia teszten. Nem allergiás semmire, kivéve egy enyhe fém-allergiát, de ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!