Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tudnék jobb kedvű lenni?

Hogyan tudnék jobb kedvű lenni?

Figyelt kérdés

Eddig a suliban mindig én voltam a a csaj,aki mindig viccelödött és mosolygott,de mostanában nagyon rossz kedvem van,mindenkinek feltünt és a barátaim is kezdenek eltávolodni,mert már nem vagyok olyan érdekes.

A rosszkedvem oka: családi problémák és 1 fiú...

A suliban a jegyeimet is kezdem lerontani...

Hogyan tudnám visszaszerezni régi énem?

2010. febr. 5. 15:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
nem tudom hány éves vagy de szerintem kb:12-13lehetsz.én is igy voltam gyerek koromba,mint te.szerintem amit most áttélsz az a tint kor velejároja.majd jön egy másik pasi,a kedved is megjön,és minden oké lesz.csak kitartás hali
2010. febr. 6. 20:30
 12/19 A kérdező kommentje:
15 vagyok...
2010. febr. 7. 12:04
 13/19 anonim ***** válasza:

Zene, zene, és zene! Jó pörgősek, dallamosak, nekem tőlük mindig jó kedvem lesz.

És ami még megváltoztatja a gondolkodásom: egyszer majd meghalok, addig miért ne lehetnék "őrült"? Használd ki az életet, és egy pasi miatt ne bánkódj...lesz(nek) más(ok).

Csináld amit szeretsz! Ismerkedj sok emberrel! Zárd ki a gondokat, és legyél pozitív. Ezek nélkül nincs értelme élni.

2010. febr. 7. 19:37
 14/19 A kérdező kommentje:

Én is imádom a zenét :D

Egy bandában gitározok... :D

2010. febr. 8. 15:51
 15/19 anonim ***** válasza:
huu, énis imádok gityózni:) csak mostanában énis szarul érzem magam:( nemtudom, miért vagyok más.. egyszerűen nemtudok boldog lenni.. 17/f
2010. febr. 11. 19:17
 16/19 anonim válasza:
51%
Törődj magaddal, és ne akarj már másoknak megfelelni!Vedd már kezedbe az életed! Ennyi gondja (sőt) másnak is akad! Ne panaszkodj itt ez szánalmas!!! Rémes, ezért tart itt ez a világ! Ne haragudj, de rázd már fel magad!! Csak te tehetsz magadért!!!!!!!!!!!!!!!!!4
2010. febr. 11. 20:32
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2010. febr. 11. 21:40
 18/19 anonim ***** válasza:

A választ csakis te tudhatod. Mi csak együttérezni tudunk veled és biztosítani affelől hogy nem vagy egyedül nomeg terelgetni. Sajnos ilyen dolgok történnek az életben.

A lehangoltság, a bezárkódottság pontosan arra jó hogy egy kicsit magadra tudj figyelni végiggondolni a dolgaid. Azokat a dolgokat kell megkeresned amik akadályoznak a jobb kedved elérésében.

Ha ezek megvannak akkor ezek megoldásában kérj segítséget;)

Kitartás! :)

2010. febr. 12. 00:27
 19/19 anonim válasza:
válaszom: OMG -.-"
2010. ápr. 12. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!