Hogyan tudnék jobb kedvű lenni?
Eddig a suliban mindig én voltam a a csaj,aki mindig viccelödött és mosolygott,de mostanában nagyon rossz kedvem van,mindenkinek feltünt és a barátaim is kezdenek eltávolodni,mert már nem vagyok olyan érdekes.
A rosszkedvem oka: családi problémák és 1 fiú...
A suliban a jegyeimet is kezdem lerontani...
Hogyan tudnám visszaszerezni régi énem?
Zene, zene, és zene! Jó pörgősek, dallamosak, nekem tőlük mindig jó kedvem lesz.
És ami még megváltoztatja a gondolkodásom: egyszer majd meghalok, addig miért ne lehetnék "őrült"? Használd ki az életet, és egy pasi miatt ne bánkódj...lesz(nek) más(ok).
Csináld amit szeretsz! Ismerkedj sok emberrel! Zárd ki a gondokat, és legyél pozitív. Ezek nélkül nincs értelme élni.
Én is imádom a zenét :D
Egy bandában gitározok... :D
A választ csakis te tudhatod. Mi csak együttérezni tudunk veled és biztosítani affelől hogy nem vagy egyedül nomeg terelgetni. Sajnos ilyen dolgok történnek az életben.
A lehangoltság, a bezárkódottság pontosan arra jó hogy egy kicsit magadra tudj figyelni végiggondolni a dolgaid. Azokat a dolgokat kell megkeresned amik akadályoznak a jobb kedved elérésében.
Ha ezek megvannak akkor ezek megoldásában kérj segítséget;)
Kitartás! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!