Hogyan tudnék jobb kedvű lenni?
Figyelt kérdés
Eddig a suliban mindig én voltam a a csaj,aki mindig viccelödött és mosolygott,de mostanában nagyon rossz kedvem van,mindenkinek feltünt és a barátaim is kezdenek eltávolodni,mert már nem vagyok olyan érdekes.
A rosszkedvem oka: családi problémák és 1 fiú...
A suliban a jegyeimet is kezdem lerontani...
Hogyan tudnám visszaszerezni régi énem?
2010. febr. 5. 15:10
1/19 anonim válasza:
testvérem...egyenlőre én sem látok megoldást...de valaki tényleg mondhatna valamit..nekem nem fiú..az élet..
2/19 A kérdező kommentje:
Már én is így vagyok,hogy olyan felesleges élni...most azt hiszitek bolond vagyok,de ez már így nagyon borzalmas,csak kudarcokat érek el az életben és tiszta sz@r már minden..Eddig meg tök eredményes voltam+minden jó volt...de már betelt a pohár..
2010. febr. 5. 15:22
3/19 anonim válasza:
Velem pontosan ugyanez van. Egyszerűen már nem tudok olyan felszabdult lenni, mint régebben, sajnos nem tudom, hogy mi a megoldás.
4/19 A kérdező kommentje:
Rajtam nagyon nagyon nagy nyomás van,hogy mindenkinek meg kell felelnem. Iszonyat nehéz. Itthoni balhék..Apum halála. Akkor a srác még pluszba beszop@tott..
Egyszerűen már nem tudok olyan lenni...Valaki segítsen!!
2010. febr. 5. 15:29
5/19 anonim válasza:
Gondolom a csaladi problemak a fiu elott is megvoltak,es akkor nem volt gaz. Depis lettel-remmenytelensegi erzesed lehet. Eloszor is meg kene siratni a fiut,tullepni rajta ilymodon,aztan valami tok ujba belekezdeni. Mindegy mibe csak legyen uj,szokatlan,izgi
6/19 A kérdező kommentje:
Csak az a baj,hogy a fiúval minden nap találkozok. Hát igazábol apum régebben halt meg,de most jött ki igazán,ennek a nagy kára...Állandó gyűlölködésben nőttem fel. Iskolában teljesen más voltam mint itthon és örültem,hogy iskiolába mehetek. De most ezután már még roszabb,hogy a suliban is kezdem kivűlállóként érezni magam... A tanárok is már ezzel nyaggatnak,hogy mi bajom van..
2010. febr. 5. 15:34
7/19 anonim válasza:
én meg tudom azt tenni, hogy minden reggel más álarcot veszek fel, de félek elvesztem önmagam. szeretek valakit, ha meglátom szinte megsemmisülök, elutasított, de tudja mit érzek. amikor látom próbálok jókedvűnek mutatkozni, ugyanakkor megszakad a szívem...
8/19 anonim válasza:
Menj pszichiológushoz! Ő biztos tud segíteni, és neki el tudod mndani a problémáid részletesen, nyugodtan. Ne félj(:
9/19 A kérdező kommentje:
De titokban nem tudok elmenni...anyum is azt hiszi,hogy minden oké,de..nem akarom még ezzel is cseszegetni
2010. febr. 5. 18:27
10/19 anonim válasza:
Szijjja! Szerintem az lenne a megoldás ha pozitívan próbálnál állni a dolgokhoz...az tény hogy aki pesszimista annak jobban megy a tanulás, mert erre koncentrál. Láttam egy komit amiben oasmi volt h. ne foglalkozz a pasival.... butaság hisz nem tudsz vele nem foglalkozni átérzem nem akarlak megriasztani az én esetemben a pasi 2 éve mással van és bár nem mutatom ki rettentően bánt és még mindíg megremegek ha látom. Egy új szerelem segíthetne, csak ne beszélj a múltadról a jelenlegi kapcsolatodban. A családi problémákat meg kell beszélned a szülőkkel vagy baráttal. A beszélgetés sokat segíthet. A barátaid, ha cserben hagynak nem igazi barátok. Remélem van egy igazi barátod aki meletted van mindenben. Lehet, hogy kezdessz megkomolyodni. Egyébként cseréld le a környezeted: pár új ruha, csecsebecsék, a szobádban színes kiegészítők(a színek is segítenek), mozdulj ki. Persze nem tartom kizártnak azt sem hogy a hideg idő miatt van rossz kedved. Ennyi sokminden jutott eszembe :) remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!