Nagyon kiborultam, órák óta csak sírok. Hogy múlhatna el? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ráadásul holnap 2 vizsgám is lesz....ha ez így megy tovább, nem fogok tudni bemenni. Vagy ha igen, csak földagadt, kisírt szemekkel...az meg hogy nézne ki..2015. jan. 4. 23:28
1/5 anonim válasza:
Mi a baj mi tortént? Próbálj kicsit lenyugodni, elterelni a figyelmed hallgas kicsit zenét vagy nézzd meg mi megy a tv-ben , esetleg lehet langyos mézes tejet is ihatsz az lenyugtathat.
2/5 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy más azért küzd, hogy élhessen, lebénulva, akár halálos betegen, mégsem adja fel, sokan úgyis boldogok. nem szabad feladni, gondolj arra, hogy erős vagy, szép vagy (vagy jó képű) és sokan nálad sokkal rosszabb helyzetben vannak. semmi nem ronthatja el a kedved, mert te nem hagyod. nem cseszhetsz ki magaddal a vizsga előtt, bemész, és győzől!:) szurkolok! nekem a nyáron lesz :) nem gyengíthet el semmi, mit gondolna rólad az a valaki, akit szeretsz, ha így meglátna. :) fel a fejjel, mosolyogj. néha kijön az idegesség, de nem szabad sokáig engedni neki, hogy elrontsa a kedved. nézd meg a kopasz osztagot, nekem attól mindig jó kedvem lesz!:)
3/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
#3, ez nagyon nagy :D már meg van tanulva minden, csak kisírt szemekkel nem merek emberek közé menni..
2015. jan. 5. 00:50
5/5 anonim válasza:
Hámozz meg egy nyer burgonyát, vágj le belőle 2 vékony szeletet és tedd a csukott szemeidre, kb 15 perc alatt leviszi a duzzanatot, utána egy kis szemfesték és semmi nem fog látszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!