Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Öngyilkos akarok lenni?

Öngyilkos akarok lenni?

Figyelt kérdés
Utálok élni, utálom az életem, utálom az embereket, nem akarom tovább ezt csinálni. Meg akarok halni. De nem vagyok hozzá elég bátor. Most mit kezdjek magammal?
2014. dec. 28. 17:54
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Mégis miért mondanék el neked bármit?
2014. dec. 28. 18:49
 22/35 anonim ***** válasza:
47%

Hát ha már kiírtad ezt a kérdést csak akarsz valamit

és mert ha valaki valóban segíteni akar, ugyan ezt fogja kérdezni

tudod az orvos is úgy gyógyít, hogy előbb kérdezget, hogy legyen valami fogalma merre induljon el...

2014. dec. 28. 18:52
 23/35 A kérdező kommentje:
#22 Ja, de az orvosom normálisan kezel
2014. dec. 28. 18:57
 24/35 anonim ***** válasza:
25%

Jó akkor ne mondd el.

picsogj magadba.

Mellékesen meg nem vagyok orvos így nem kell jópofiznom a betegekkel. ;)

2014. dec. 28. 18:58
 25/35 A kérdező kommentje:
Tökre nem érdekel, egy ilyen embernek nem mondok semmit. További kellemes estét
2014. dec. 28. 18:59
 26/35 anonim ***** válasza:
16%
Nekem nyolc, te bajod.
2014. dec. 28. 19:01
 27/35 A kérdező kommentje:
Nekem nem baj, te se mondanál el személyes dolgokat olyannak aki ilyen mint te velem.
2014. dec. 28. 19:04
 28/35 anonim ***** válasza:

Itt? névtelenül? de, simán.

Ma már volt 2 eszme cserém is, abból 1 szintén így kezdődött mint a te eseted.

2014. dec. 28. 19:07
 29/35 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök neki, de én nem vagyok olyan mint te
2014. dec. 28. 19:12
 30/35 anonim ***** válasza:
Lehet 15 év körüli vagy, nem tudom. Ebben a korban nagy lehet a hangulat ingadozás, nem kell hagyni hogy elhatalmasodjon. Foglald le magad, csinálj valamit. Ha valóban depressziós lennél, hidd el nem érdekelne ez az oldal sem! És nem volna kedved írogatni. Azért írtad ezt ki, mert beszélgetni szeretnél. Nézd az embernek az életében nagyon sok megpróbáltatás, nehézség adódik, meg kell velük mind küzdeni, lelkileg, nagyon nehéz. Én 33 éves vagyok, nő. 8 éves voltam mikor édesapám meghalt. 2 éve nagyapám halt meg daganatban. Rá 2 hétre derült ki, édesanyámnak is daganata van, ráadásul áttétes, majd kiderül 3 helyen is volt daganat a szervezetévben. Nagyapám temetése után 3 hónapra édesanyám a kezeim között hunyt el :'( Nagymamám is meghalt, van 1 hozzátartozóm, akire számíthatok. Nézd, nagyon nehéz és fáj a lelkem, tudom milyen érzés ez? mind ennek ellenére nem temetkezem önsajnálatba, nem iszom, nem drogozom és nem dohányzom. Nem adom fel, pedig hidd el lenne ezer millió okom még rá, hogy feladjam, de nem adom fel. Nem szeretem mikor ilyen tizenéves kislányok azzal jönnek, hogy nem akarok élni. Mindenkinek meg van a keresztje, meg kell tanulni cipelni, ne várd hogy más vigye, ez sajnos a te kereszted! Egy pszichológus csak pár dologra vezethet rá, de a többi a TE feladatod, senki nem fogja helyetted megoldani. Sajnálom de ez van, erre nekem is rossz volt rájönnöm. Senki nem szereti az önsajnáltatókat. El lehet mesélni, de nem kell hü.lyeséget kiírni, hogy meg akarsz halni, mert nem akarsz meghalni! Csak nem tudod mit hogy viselj el.
2014. dec. 28. 19:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!