Öngyilkos akarok lenni?
Most erre milyen segítséget vársz? sajnáljunk valami piti kis gond miatt? asszed másoknak minden olyan egyszerű?
picsogsz itt mind valami kiscsaj.
Én is sírdogálhatnék bőven, nekem van is rá okom, de nem teszem!
szedd össze magad és csinálj valamit hasznosat, mint hogy itt picsogj, az is csoda hogy a kérdésed nem töröltek, mert nekem már azt is letöröltek mikor kiírtam, hogy ha túl sok energiaitalot iszok meghalok e tőle..
#12 biztos jobb mint annak akinek még gépbe meg ruhája sincsen és örül ha iskolába járhat mert egy homeless
azt majd beállhat k***ának mert olyan jövő vár rá, szal igen, ha van neted az már fél siker.
10 évvel ezelött nem volt ilyen..........
akkor hol sírdogáltad ki magad?
Mr kérdező, egyáltalán hány éves vagy?
Mert ha mondjuk egy 30 éves férfi vagy nő vagy aki belefáradt az életbe, mert sehova nem jut el, akkor oké
de ha valami kis hülye tizenéves vagy aki még sose dolgozott és a szülei etetik, meg van mibe járnia, akkor szerintem nyugodtan maradj csöndben.
Meg különben is, mit utálsz az életbe? nem lehet, hogy szimplán magad utálod, mert nem tudsz egy közöségbe sem beilleszkedni?
Meg ha ennyire utálnád mint mondtam nem itt picsognál, hanem egy fán lógnál szépen csöndben
Miért? és te attól vagy boldog, ha mások elött picsogsz?
mint mondtam próbálom megfejteni az okát, aztán ha valóban olyan tré mint állatod majd akkor azt mondom oké és max adok tippet, ha meg kis tini izé mint a többség akkor folytatom tovább a kecizést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!