Hol tudok más szenvedélybetegekkel (tisztaságmánia) megismerkedni?
Nincsenek barátaim és jó lenne hasonló gonddal küzdő embereket megismerni! Nekem pánikbetegségem és tisztasági mániám van (örökös kézmosás stb. ). Tudnátok segíteni?
20/L
Szia! Sajnálom, hogy nem tudtam írni. Képzeld tegnap haza jöttem koliból és az fogadott, hogy húgom átrendezte a szobánkat (igen, sajnos még mindig egy szobában vagyunk...). elöntött a méreg meg a keserűség... Barátomnál aludtam, bár alig sikerült átkecmeregni kocsival az egyik településről a másikra olyan rosszak voltak az utak... Most is tőle írok. Nem tudom még mikor megyek haza, most próbálom magam egy kicsit megerősíteni. Ha otthon leszek és nyugodtan akkor mindenképpen írok!
Ja, és szerintem is jó ötlet az e-mail. Írj nekem és írd bele az msn címed is és akkor msn-re is felveszlek meg legközelebb akkor már e-mail-ben válaszolok. Kérlek ne haragudj rám, hogy most nem nagyon írok... Remélem jól vagy! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!