Hol tudok más szenvedélybetegekkel (tisztaságmánia) megismerkedni?
Nincsenek barátaim és jó lenne hasonló gonddal küzdő embereket megismerni! Nekem pánikbetegségem és tisztasági mániám van (örökös kézmosás stb. ). Tudnátok segíteni?
20/L
Annyira jól esik, hogy megértesz... Azt érzem, hogy VÉGRE!!! :)
Nem szedek gyógyszert, soha nem is szedtem (kivéve azt a negyed évet amikor Algopyrint). Attól csak kevesebbnek érezném magam szerintem, ha még gyógyszert is szednék. Saját akaratomból akarok ezen túl lenni. Szórakozni járok-e? :) Szerintem tudod a választ... Soha... Néha vágyom rá, azt érzem, hogy most elegem van, úgy kirúgnék a hámból, de még mindig úgy vagyok, hogy egy könyvvel az ágyamban biztonságosabb és nyugodtabb. Alkoholt egyáltalán, soha nem iszok. Ez lehet azért van, mert apukám "alkoholista", bár ő nem ismeri be, meg nagyon sokat cigizik, egyre rosszabb állapotban van és én már undorodom a szótól is, hogy alkohol. Moziba néha járunk vagy ilyesmi, de a tömeget valahogy nagyon ijesztőnek találom még mindig.
Ja és amit írtál, hogy komolyabb vagyok mint a kortársaim. Én örülök neki, de valamilyen szinten meg hátrány, mert rohadt nehezen találok barátokat. Tavaly volt egy lány aki abban a cipőben volt mint én, de őt támogatták a szülei és gyógyszerrel kigyógyult belőle. Azt hittem, hogy jajj de jó végre találtam valakit, de csalódnom kellett, mert azt tapasztaltam, hogy még nagyon gyerek hozzám képest és nem tudtunk egy hullámhosszon mozogni. Aztán vége is szakadt annak a "barátságnak" rövid időn belül. És azóta nincs senkim a páromon kívül. És most nagyon örülök Neked! :)
Nekem is volt haláleset az életemben, sajnos nem is egy. Először papám, az még nem viselt meg annyira mert fiatal voltam. Aztán keresztapám rákban, akivel nem is voltam annyira jóban, de felesége (keresztanyám) talán anyám helyett anyám volt/most is az. És az ő fájdalma nagyon megviselt engem is. Nem tudtam hogyan segíthetnék neki. Igaz, nagyon keményen viselte, soha nem láttam emiatt sírni, de tudom, hogy nehéz neki. Nagyon jóban vagyunk, mondhatni ő a legjobb barátnőm, de mégiscsak a keresztanyám, sok dolgot mégsem oszthatok meg vele... Aztán meghalt nagybátyám is rákban... Hozzá teszem, hogy apámnak ez sem volt elég, mai napig is rengeteget cigizik, mikor tudja, hogy mennyi embert halálba vitt ez a dolog a környezetében. A múlt héten halt meg egyik iskolai barátnőm apukája, megint rákban... Szerdán lesz a temetés... Valahogy nincs hozzá kedvem, mert tudom, hogy megint egy kicsit tönkre fogom bele menni lelkileg...
Most megint vasárnap van, megint a szobámban ebédelek a családi asztal helyett. Ráadásul arra keltem, hogy apám megint engem szid, nem is értem, ott se voltam. Tegnap olyan normális volt, azt hittem most végre jobb lesz kicsit... Persze nem így van...
Neked is kitartást! Nagyon sajnálom ami a férjeddel van, de biztosan jó döntést hoztál. Tudom, hogy nagyon nehéz lesz, de bízom benne, hogy meg tudod csinálni! :)
Ja és azt akarom még megkérdezni, hogy van házi állatotok (bár gondolom nincs a kisfiad betegsége miatt)? Csak azért mert nagyon sokat tudnak segíteni az állatok. Nekem egy nagy fekete labradorom van (nem fajtatiszta) és iszonyatosan sokat segít, ha vele tudok tölteni egy kis időt. Meg én nagyon szeretem a zöldet. Győrben ahol tanulok, az első hónapokat a suliban tavaly csak úgy tudtam átvészelni, hogy minden héten egy pár napot fák között töltöttem. :) Lehet vicces, de így volt. Mindig kisétáltam barátommal a partra és erőt gyűjtöttem. :) Szerintem nagyon sokat segít a természetben eltöltött idő. Keress valami hobbyt vagy csináld ami eddig volt. Én nagyon szeretek fotózni. :) Sajna most télen nem nagyon van rá időm meg erőm se ebben a nagy hidegben. :( Tudom, hogy nincs kedved hozzá, nekem sincs általában, néha még élni se, de ha egy jobb pillanatod érdemes valami olyat csinálni amit nagyon szeretsz, mai felszabadít.
És ne érts félre, nem akarlak az én 20 éves fejemmel kioktatni, meg szerintem ezeket amiket leírtam már Te is tudod, próbáltad. Csak kedvet, erőt akarok adni Neked, meg kicsit magamnak is. :) Várom, hogy írj!!!
Még egy dolgot elfelejtettem. :)
A kolesz szobában ketten vagyunk egy lánnyal. A lány barátja az én páromnak a szobatársa szóval sokszor cserélünk és akkor barátommal tudok aludni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!