Mi lehet a bajom? Meg fogok őrülni.
Hangulatingadozások, fáradtság, egyik pillanatban még jó a kedvem, aztán felszívom magam valamin vagy csak szimplán rossz kedvem lesz. Ha valaki beszól, kiakadok, de úgy teszek mintha nem érdekelne, pedig belül folyamatosan tépelődök meg úgy érzem a dühroham miatt megőrülök. Általában kiröhögöm azt aki beszól de közben legszívesebben megfojtanám, és ez az állapot nem percekig tart, volt már 1 óra is. Aztán lenyugszom, de rohadt fáradt leszek és rossz kedvem van. Ha másnap találkozok azzal aki beszólt, hozzaszol egy másik emberhez és mar felidegesítem rajta magam. Persze kívülről mutatom, hogy pont leszarom, pedig nagyon nem. Emellett beilleszkedési problémáim vannak, minden érzésemet elfojtom, magányos vagyok, meghátrálok az új dolgoktól. Néha úgy érzem én vagyok a legszebb, jól érzem magam, máskor meg mint valami bánya rém. Senki nem érti min megyek keresztül, egy barátom sincsen, a társaságom éretlen, mások szerint meg fura vagyok meg szomorú, amiért keveset mosolygok vagy csak úgy nézek ki. Tudom gáz hogy itt nyafogok, de mindegy. Most meg beteg is vagyok, szar a kedvem, nem akarok semmit se csinálni. Néha olyanokat álmodok, hogy meghalnak akik fontosak nekem vagy valami halállal kapcsolatos.
Mi a bajom? Lassan megőrülök. Ez valami lelki betegség vagy mi? Hallottam mar személyiségzavarokrol, esetleg az? Tudna valaki akár kicsit is segíteni? Nem akarok pszichológushoz menni.
Bécsi a hibákért, tabletrol vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!