Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Éreztétek már úgy, h semmilyen...

Éreztétek már úgy, h semmilyen fix pont nincs az életetekben és így nem sok értelme van élni?

Figyelt kérdés

Én jelenleg ezt érzem, illetve már 2 éve. Nincsen egy stabil állásom, egy évben max 5-6 hónapot dolgozom, nincsen párom sem (pedig a volt osztálytársak többsége már házas és van gyereke), minden fiú csak kihasznál (most is nagyon fejre ejtettek és megaláztak), senkire nem számíthatok tulajdonképpen.

lehet, h azt gondoljátok, csak sajnáltatom magam, de ezek a száraz tények. mit tegyek?

2010. febr. 3. 08:47
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

köszönöm a biztatásokat, nagyon jól esnek.

tényleg nagyon nehéz ennyi negatívum mellett bármit is tenni és másképp állni a dolgokhoz.

a vonzás törvényét ismerem és alkalmazom, ha vmit tényleg el akarok érni. legutóbbi negatív élményem is nagyon pozitívan kezdődött, amit a vonzás hatalmának tudtam be, de sajnos a dolog kimenetele mégis az lett, h megint én szívtam ugyanis nagyon megaláztak és becsaptak, ráadásul nem is kaptam magyarázatot rá. úgy tűnik még annyit sem érdemlek.

2010. febr. 3. 11:24
 12/19 anonim ***** válasza:
Engem is megaláztak már az életben, és aki akkor megalázott, most egyedül él a nagyvilágban! Én meg férjhez mentem máshoz, aki tisztel és megbecsül. Fel a fejjel!!!!
2010. febr. 3. 13:13
 13/19 A kérdező kommentje:
gondolod, h a sors elrendezi?
2010. febr. 3. 13:19
 14/19 anonim ***** válasza:
El tudom képzelni, mit érzel. Én is 2 évig voltam szarban minden téren! A családom, a párom szakított vele, a barátnőm elárul, a munkahelyemen meg nem fizettek, így egy forint nélkül mászkáltam minden nap, üres zsömlét tudtam csak enni. Nem volt könnyű, elhiheted. De nem adtam fel, mert tudtam, hogy lesz jobb! Nem adtam fel a pozitív gondolkodásomat. Amit nagyon ajánlok, és hidd el, hogy segít, nekem is ettől lett jobb minden az életemben. Balogh Béla: A tudatalatti tízparancsolata. Ez egy CD, hanganyag, minden nap hallgatni kell, és a gondolkodásodat alapjaiban változtatja meg. Fantasztikus, nap mint nap egyre jobban érzem magam tőle, az anyagi helyzetem is javult, felvettek egy helyre, ahol 250 ezer a fizetésem, és a barátommal újra együtt vagyunk, gyereket tervezünk. Bármilyen hihetetlen, nagyon-nagyon fontos a pozitív gondolkodás. A gondolataiddal bevonzod a dolgokat az életedbe. Rajtad áll, hogy jó, vagy rossz dolgokat.
2010. febr. 3. 18:55
 15/19 A kérdező kommentje:

ez a vonzás törvénye, igaz? próbáltam, de hosszútávon ne működött. ha vmi jól indult, rosszul végződött :(

amúgy hol lehet kapni vagy letölteni ezt a cd-t?

2010. febr. 3. 19:22
 16/19 anonim ***** válasza:
ne legyél elkeseredve.te 2 éve szenvedsz,én 17 éve.az első házasságom 13 évig tartott,de becsapott,megalázott,kihasznált,hazudott a volt férjem.a jelenlegi párom ugyanezt teszi velem,és csak szenvedek mellette.ez rosszabb,mint az egyedűllét.nehéz manapság normális megbízható pasit talalni.igaz van munkám,azzal,meg a fiammal lefoglalom magamat,de boldogtalan vagyok sajnos.de nem adom fel soha.küzdj te is!lessz ez jobb is.
2010. febr. 3. 23:00
 17/19 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti vagyok. Igen, a vonzás törvényén alapszik. Nekem nagyon bejött, próbáld meg te is újra szerintem, vagy menj el egy agykontroll tanfolyamra, az is sokat segíteni, és emberek közt is lennél, ismerkednél... :) A CS-re keress rá a neten, biztos kiadja, hol lehet megvásárolni vagy letölteni.
2010. febr. 4. 15:12
 18/19 A kérdező kommentje:
rendben, köszi!
2010. febr. 4. 15:14
 19/19 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy nehéz kimozdulni, ezért írok olyat, amihez nem kell. :-) Vegyél valamilyen kisállatot. Az biztos pont lesz az életedben. Ő mindig fog rád számítani és csakis rád, ő mindig ott lesz, és miatta lesz értelme felkelni pl. hogy megetesd. Nem tudom, mik a lehetőségeid, de egy kutya, macska, tengerimalac, hörcsög vagy akár aranyhal is sokat tud segíteni! Vagy ha nem mered, akkor egy növény. Egy szép virágot vegyél. Vagy egy bonsait. Persze, nem szabad attól elkeseredned, ha elpusztul, mert ez az élet velejárója, de amíg él, addig is jókedvet, szeretetet és törődést igényel, amit biztosan meg tudsz adni! A növénynek is!

Nekem hörcsögöm van, nagyon jópofa, szeretem, és mellesleg jól tűri az életmódomat: alig vagyok otthon, nincs időm sokat foglakozni vele, nincs nagy helyem számára. Nem sértődik meg, ha pár napig felé sem nézek, hisz magányos állat, a természetben is. (Csak kajája meg gyümölcse legyen) De amikor esténként kiveszem, és azokkal a nagy fekete szemeivel néz, meg olyan aranyosan eszik, mosakszik, örül a kis darab sajtnak, amit adok, kerekezik, mint egy őrült, kaparászik, "házat épít"... Egyből jókedvem lesz. De persze a kutya lenne alegjobb, mert akkor ki is kellene mozdulnod (sétáltatás) és emberekkel is összeismerkedhetnél (többi kutyás) közben.

2012. febr. 29. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!