Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak, ha a pszichiátr...

Mit csináljak, ha a pszichiátriára akarnak záratni a családtagjaim?

Figyelt kérdés

Szedek három komoly gyógyszert egy halálos betegség miatt (amely gyógyszerekkel jól kordában tartható). Ebből kettő - amíg be nem állnak - elég komoly mentális problémákat okoz. Aluszékony vagyok, ingerlékeny, néha agresszív (de azért gyilkos vagy verekedős azért nem), máskor hiperaktív, sértődékeny, hol jókedvű, hol búskomor, öngyilkosságra való hajlamom is vannak. Ilyen problémáim nem nagyon voltak a gyógyszer szedése előtt.

A húgom meg a pasija most itthon tartózkodnak az ünnepek miatt és hiába mondtam el nekik a problémámat, nem képesek ezt elfogadni, hanem adják anyám alá a lovat.

Szándékosan kötekednek velem.

Ma meg kellett volna jelennem az orvosomnál (aki írta ezt a gyógyszert), de nem adtak pénzt, hogy felmenjek Pestre, pedig nagyon fontos lett volna, az ünnepek miatt direkt csak az én (és egy másik beteg) kedvéért mentek volna be a rendelőbe.

Mi a lópikulát kezdjek magammal?

Tegnap már öngyilkos akartam lenni, bevettem huszonvalahány Frontint (de sajnos felébredtem), és úgy beszéltek velem, mint a kutyával, hogy hogy képzelem, hogy itthon akarom magam megölni.

Mit lehet tenni?

2014. dec. 22. 10:27
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy nem dolgozom?
2014. dec. 23. 23:21
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha dolgozol, akkor miért nem tudsz felmenni a gyógyszeredért? Van saját kereseted, miért kérsz pénzt akkor. Ezt így én sem értem.
2014. dec. 24. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!