Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem bírom már többé, mit tegyek?

Nem bírom már többé, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ki akarnak rúgni az iskolámból az igazolatlan hiányzásaim miatt...Elegem van, hogy semmi sem sikerül, mindenhonnan csak kitaszítanak. Az iskolám tele van cigányokkal és már elegem van belőlük. Nem bírom őket elviselni. Nem vagyok rasszista, tudom, hogy vannak normális cigányok de ezek borzalmasak. Gyomorgörccsel megyek minden nap suliba. Félek. Egyre többet szorongok. E miatt hiányzok annyit igazolatlanul. Nem bírom már tovább....sosem gondolkoztam komolyan az öngyilkosságon de most igen. Vettem be nyugtatót de nem használt, ugyanolyan stresszes vagyok most is és csak bőgök.

2014. dec. 15. 11:27
 1/4 anonim ***** válasza:

kerj segitseget.

mit csinalnak a ciganyok hogy nem birod oket elviselni?

2014. dec. 15. 11:35
 2/4 Ékszerteknős455 válasza:

Szia

1) Először is beszélj a tanároddal(ha kell a szüleiddel együtt), hogy te ebben az iskolában szeretnél tanulni.

2) Ha kell beszélj az igazgatóval (ha kiskorú vagy, a szüleiddel együtt) is ez ügyben.

3) Szerezz igazolást, menj be az orvosodhoz és kérd meg, hogy segítsen. (Ne azt mond neki, hogy utálod a cigányokat és azért nem mentél be, hanem azt, hogy mostanában sokat vagy rosszul, és készülj, a napokat amikor nem voltál írd fel egy cetlire, úgy menj be a dokihoz)

4) Sz@+d le a cigányokat! Te életed, a te sorsod, ne hagyd, hogy a környezeted tönkretegye az életedet, mert később nagyon bánni fogod. Megértem, hogy a környezetedben élőket rühelled, de ők csak idegenek, zárd őket ki, és fókuszálj a saját dolgodra.

Amúgy hány éves vagy? Milyen suliba jársz és hanyadikba? Mi szeretnél később lenni?

Remélem tudtam valamit segíteni. :)

2014. dec. 15. 14:01
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem bírok másra koncentrálni ha egész nap ezt kell hallgatnom, látnom, éreznem. Mert hát ugye full mosdatlan büdösek is. Idióták, az iq szintjük a béka segge alatt van és már csak attól rosszul vagyok, ha látom, hogy ezek többen vannak mint a magyarok. Nekem még csak beszólogatnak de osztálytársaimnak már neki is mentek. Egy lányt folyton csesztettek és megfenyegették ha bárkinek is szól megverik. Őket persze nem csapják ki mert ez jár nekik. Úgy mint a segély meg az isten fasza tudja még micsoda. Középsulis harmadikos vagyok amúgy.
2014. dec. 15. 14:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Hívd fel az Ifjúsági Lelki Elsősegélyt a 137-00 ingyenes számon. Eléred hétfőtől szombatig 9-21 óra között Telekom és T-mobile számról! Fülkéből is!
2014. dec. 16. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!