Miért arra vágynak a nők, h a férfiak becsapják őket?
A nők, még ha nincsenek is tudatában, mindig kizárólag az ideáljukhoz vonzódnak. Kizárólag olyan férfi közeledését várják el / fogadják el, akik megadják nekik az ideájuk illúzióját. Na de miért vágyik egy emberi lény arra, h átverjék? Máig nem értem, pedig nem vagyok egy "mai gyerek". Ellenben korrekt férfi.
(Ugyebár egy idő után rájönnek, tartós kapcsolat esetén, h akit választottak, nem az ideájuk -ahogyan igen ritka, ha pont az ideájukkal jönnek össze-, de amíg nem akad jobb nekik, addig nála maradnak, aztán ha egy másik férfi még jobban becsapja, akkor megcsalják vele az addigi férfit, vagy kevésbé rossz esetben ürüggyel elválnak előbb az aktuális pasijuktól ill férjüktől.)
Előző: nem értek veled egyet. Ugyanis a férfiaknak egy jelentős része, legalább a negyede: korrekt a nőkkel.
A 25%, vagy annál is nagyobb arányszám JÓVAL nagyobb, mint az 5%, plána kolosszálisan jelentősebb, mint 1%!
LEGFELJEBB 5%-nyi (megkockáztatom, h legfeljebb 1%-nyi) olyan nő létezik, aki nem csinál tudatlanságból olyanfajta butaságot a saját maga rovására és egyben a férfiak rovására, mint amiről itt írtam. Nyilván az életkor előrehaladtával nő az esély egy nőnél, h ráébred a kommentjeimben említett saját butaságára, amivel magának is árt, meg a férfiaknak is. Na de 40, 50 év felett akar belekezdeni normális párkapcsolatokba, előtte nem??? És ami 40 alat van, addig szívják meg a normális férfiak, csak mert ő, a nő buta???
Miért is baj ez? Azért mert a nők legalább 95%-ára (inkább 99%-ára) jellemző a kommentjeimben felvetett probléma, tehát túl nehéz olyan nőt találni, aki elfogadja férfit olyannak, ahogy van, nem válogat abszurd szinten, extrém magas lécet emelve mindvágyai, mind pedig a férfiak elé, és tudatára ébred, hogy logikusan nagyon kicsi az esély, hogy valami totális ideával fog összejönni valamikor is.
(És nyilván előzetes lépésként tudatosítani kellene magukban a nőknek, h ők, a nők túlnyomó része így működik: erősen ahhoz ragaszkodnak, h ideaképüknek megfelelő férfit engednek magukhoz közel, mást nem).
Tehát a nőktől is elvárható lenne, hogy vegyék lejjebb a mércét, mert ha nem teszik, akkor vagy magukat áltatják és csapják be, vagy a férfit kényszerítik arra, h becsapják a nőt. Mégis kinek jó ez? Csakis annak a legfeljebb 60 / 70%-nyi csaló férfinak jó.
És a többi férfival mi lesz?? És a nővel mi lesz, aki elvárja, hogy becsapja a férfiak fele/kétharmada??
Nem beszélve arról, h idővel még a csaló férfiaknak se jó hosszú távon, mert idővel rájön a nő, h a pasi becsapta őt, szereret játszott a pasi és nem ő a nő ideája... de a fő probléma abban van, mint látható a gondolati levezetésemben, h NEM az ideát kéne kergetni!!! Hanem jóval lejjebb vinni a mércét! Kapsiksi??
"szereret játszott a pasi"
E L Í R T A M , tehát erre gondoltam abban a mondatomban:
szerePet játszott a pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!