Miért arra vágynak a nők, h a férfiak becsapják őket?
A nők, még ha nincsenek is tudatában, mindig kizárólag az ideáljukhoz vonzódnak. Kizárólag olyan férfi közeledését várják el / fogadják el, akik megadják nekik az ideájuk illúzióját. Na de miért vágyik egy emberi lény arra, h átverjék? Máig nem értem, pedig nem vagyok egy "mai gyerek". Ellenben korrekt férfi.
(Ugyebár egy idő után rájönnek, tartós kapcsolat esetén, h akit választottak, nem az ideájuk -ahogyan igen ritka, ha pont az ideájukkal jönnek össze-, de amíg nem akad jobb nekik, addig nála maradnak, aztán ha egy másik férfi még jobban becsapja, akkor megcsalják vele az addigi férfit, vagy kevésbé rossz esetben ürüggyel elválnak előbb az aktuális pasijuktól ill férjüktől.)
"A sztereotípiákban itt nincs hiány. Kérdező: lehet, hogy te eddig hülye nőkkel találkoztál, de hidd el, ha te sem az ideádhoz szaladnál, találkoznál normálissal is."
:D
sztereotípiák miatt panaszkodsz, aztán leírsz egy akkora közhelyet, ehhez már tehetség kell. ráadásul a mondatod utolsó része még logikátlan és értelmetlen is.
kérdező, nem biztos, h jól értelek. a nők önmagában nem vágynak arra, h átverjék őket. arról van szó, h a nők ösztönösen vonzódnak a megbízhatatlan tahó szépfiúkhoz, akik magabiztosak ( persze ezt a legtöbb nő tagadja, de általában magukat sem ismerik). őket aztán meg akarják változtatni, ami nem szokott összejönni, aztán jöhet a sajnáltatás. a korrekt kedves férfiak nem elég magabiztosak és nem elég nagy "kanok" a legtöbb nőnek.
női-magyar szótár:
"kedves, megbízható férfiakat szeretem" = a férfiak közül a felső 20%ból, ahol a tahó szépfiúk vannak, szeretném ha a kedvemért megváltozna és kedves lenne egy férfi."
"félreismertem, azt hittem, megbízható férfi" = már az elején egyértelmű volt, h megbízhatatlan, de annyira vonzó a magabiztossága és a kinézete, h inkább legyen ő, mint egy jófiú, hátha megváltozik
azt meg jobb, ha megtanulod, h a nőknél párválasztásnál az ésszerű gondolkodás teljesen háttérbe szorul.
23:28, 12:53 -> ők nagyjából azt tapasztalják,
mint én.
"A sztereotípiákban itt nincs hiány. Kérdező: lehet, hogy te eddig hülye nőkkel találkoztál, de hidd el, ha te sem az ideádhoz szaladnál, találkoznál normálissal is."
Ez nem sztereotípia. Én, mivel férfi vagyok, szeretek a dolgok mögé nézni, nem becsapni saját magam, nem áltatni magam. Mindenki becsapható, naiv legalább egy kicsit, mi férfiak is. De a nők még vágynak is az önámításra, ha párkapcsolatról van szó...
Évtizedek során jutottam eme meglátásra, hogy a nők több, mint 95%-a ilyen, ahogyan az első kommentemben vázoltam. Nyilván nem úgy értem az "átverésre vágyást", mintha szó szerint erre vágyna a legtöbb nő; hanem, ahogyan a 23:28-as más formában megfogalmazta, kicsit hasonlóan hozzám, a nőkben levő ideát rávetítik a férfira , aki épp udvarol nekik, és ha egy kicsit is el tudja képzelni arról a pasiról a nő, hogy a pasi lelki vonásai lehedHETik a benne, nőben levő férfi lelki ideaképet, akkor mindenáron megpróbálja a nő saját magát becsapni, hogy "iiiigen, ez a pasi az!", ami valójában azt jelenti, hogy "én, a nő SZERETNÉM azt hinni, hogy ő az, és mindent megteszek, h ebbe az illúzióba ringassam saját magam"... És ha a pasi még rá is tesz egy lapáttal, pláne sikerül a nőnek a saját önbecsapása...
Tehát ha az átverés szót használom, elsősorban a nő saját önbecsapására, önámítására gondolok, bár mivel sok férfi képben van eme női vonásról, ezért még adja is a lovat a nő alá, a siker érdekében...
"Megis miért merült fel benned ez a kérdés?"
Azért, mert -ahogy első kommentemben jeleztem, korrekt ember vagyok- kevés nemi élményem volt eddig, én ennek oka -ha az anyagi lehetőségeimet, körülményeimet leszámítjuk-, hogy korrekt ember vagyok. Tudom, hogyan kell nőt szédíteni, nagyon egyszerű dolog. Csakhogy énnekem nem volt szokásom, mert korrekt vagyok. EZÉRT volt kevés sikerem a nőknél eddig.
Ebből, gondolom látható, hogy bosszantó: aki korrekt, az nem kefél, és nem jár csajjal, hiába tudja, hogyan lehet a nőket párkapcsolatra, vagy szexre megszerezni. Aki meg ügyeskedik, az tarol a nőknél.
Ergo a kérdésem kiírását a dilemma szülte bennem: adjam a nők alá a lovat? És attól még korrekt maradok? Hiszen végül is a nő az, aki ámítja saját magát, én meg csak adnám EZENTÚL alá a lovat... Avagy ez nem becsületes dolog?
Én nem akarom továbbra se direkt, szemét módon átverni a nőket... ám de dilemma, h ha már naiv a sok nő, akkor hagyjam-e meg őket naivnak, h végre többet kefélhessek, és/vagy legyen egy rendes ,tartós párkapcsolatom... Mert eddig inkább NEM használtam ki a nők naivitását... ezért maradtam hoppon. HA azt kihasználom, h saját maguk a nők hibáznak, akkor én erkölcstelen vagyok? ez a dilemmám... mert kezdek afelé hajlani, hogy amiről más tehet, nem az én hibám. Tehát a korrektségemen nem fog talán csorba esni, ha pusztán hagyom, h a nő azt higgyen, amit akar, ha közeledek felé... Így viszont végre dughatok, meg lehet megint párkapcsolatom.
"Évtizedek során jutottam eme meglátásra, hogy a nők több, mint 95%-a ilyen, ahogyan az első kommentemben vázoltam. "
Tehát azon nők 95%-a, akikkel te együtt voltál, vagy láttál ismerősi körödben hasonlót. Értem. Ettől még nem minden nő ilyen.
A jókívánságot köszönöm, mindenesetre én megérteni is szeretném a nőket, bár nem lehet teljesen a nőket megérteni, csak érteni a lelküket, de MEGérteni számos szempontból nem lehet, mivel önellentmondóak számos téren. A nők saját magukat eleve csak nagyon lassú tempóban kezdik megérteni, jó, ha 80 évesen félig-m,eddig elmélyül a nők többségének önismerete - már aki megéri e kort egyáltalán.
ABSZURDUM, AMIT ELVÁR A FÉRFIAKTÓL A NŐK LEGALÁBB 95%-A, CSAK MERT ILYEN A NŐK TÖBBSÉGE. Attól abszurdum, h igen igen ritka, hogy pont a lelki ideájával találkozzon össze a nő, márpedig CSAK akkor lép vele kapcsolatba a nők legalább 95%-a! Ez a baj! Ugyanis a nő hibája, h nem képes felfogni, h erre szinte alig van esélye. Ezért mit csinál a legtöbb nő? Áltatja saját magát ,hogy aki épp udvarol neki, h az ő ideája, tehát RÁVETÍTI az aktuális férfira az idea-vágyképét! És ha a férfi ekkor nem teszi alá a lovat (pedig az esetek egy részében NEM egyenes eljárás lovat tenni más butasága alá, ez attól függ!), nos tehát, ha a férfi nem teszi ekkor a lovat a nó eme butasága alá, akkor a férfi repül, a nő dobja már az elején! Magyarán illúziót, hazugságot vár el a nő, a férfiaktól!
Micsoda hozzáállás ez, hogy az őszinte férfit dobja a legtöbb nő, aki meg a nő butaságának adja a lovat alá, avval meg lefekszik a nő, sőt, akár tartós párkapcsolatot enged meg neki vele, sőt, odáig van érte, csak mert illúzióba ringatja saját magát a nő, ezen esetben meg a férfi ráhagyja...??
Az, hogy ezentúl ráhagyom a nőkre a butaságukat, úgy gondolom most már, emiatt KIZÁRÓLAG a nők a hibásak. Arra jutottam, h semmi erkölcstelenség nincs abban, hogy mivel a nők ha értelmesek lennének párkapcsolati kérdésekben, akkor senkijük se lenne túlnyomórészt csak mert dobnának szinte minden férfit (vagy a pénzükért eljátszanák a szeretőt), nos, mivel nem értelmesek e vonatkozásban, ezért nehogy már én szenvedjek, nehogy már mi, férfiak szenvedjünk!
Szóval rájöttem a napokban, h NEM vagyok erkölcstelen, amennyiben a nő hibázik, én meg ezentúl rábólintok! A nő hibája, hiszen abszurdum, amit elvár.
És ezen felül sejthető, hogy RÁADÁSUL még élvezi is a nők több, mint 95%.a, h becsapja őket ilyen értelemben a férfi, PONTOSABBAN SAJÁT MAGUKAT csapja be a legtöbb nő, ilyen módon, és a férfi csak akkor kapja meg a nőt, ha ráhagyja a nőre a nő saját önáltatását. Ha még élvezi is a nő ezt, akkor a férfi meg végképp nem hibás. Ilyen a legtöbb nő , ez van ,erre jutottam a napokban.
Eddig is eléggé képbe voltam a nőkről évek óta, a napokban viszont az volt a dilemmám, hogy ha a nő hibás ebben, akkor én miért világosítsam fel erről, ha e felvilágosításért cserébe elutasít engem; szóval akkor nesze nektek, ha ennyi eszetek van, akkor nehogy már csak mert korrekt és jóindulatú vagyok, még én szívjak...!
"Tehát azon nők 95%-a, akikkel te együtt voltál, vagy láttál ismerősi körödben hasonlót. Értem. Ettől még nem minden nő ilyen."
NEM CSAK ÉN! A legtöbb férfi ezt tapasztalja! Olvasom sorra férfiaktól szerte az interneten, ráadásul aki férfi ismerőseimmel beszélgettem erről, és szóba került e téma, szinte mind ugyanezt tapasztalta, mint amit én a nőkről az eddigi életem során -ismétlem: ritka kivétellel-, tehát mint amiről írok e kérdésemnél a kommentjeimben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!