Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek ha folyton fáradt...

Mit tegyek ha folyton fáradt vagyok? 14/L

Figyelt kérdés
Mivel bejárós vagyok, így reggel 5-kor kelek, elbuszozok a suliba, ott ugye tanulok, aztán mivel lelkész szeretnék lenni, így a hittan tanáromnak szoktam segíteni, aztán hazabuszozok, kb. 17-17:30-ra hazáérek, eszek, kicsit pihenek, 6-kor elkezdek tanulni, aztán ugye megfürdök, egy kicsit olvasok, és 21-21:15-kor lefekszek aludni. Mégsem tudom magam kipihenni. Igaz, ott a hétvége rá, de akkor meg vagy van valamilyen egyházzal kapcsolatos program, vagy jönnek vendégek, vagy rengeteg feladatom van itthon(segíteni), vagy valami. És nem tudom magam kipihenni. Mit tegyek? Elég erős gimnáziumba járok, már 4 éve, de most az utóbbi időben nem tudom tartani a tempót. Tanulni is alig van energiám. :-(
2014. dec. 10. 18:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Első körben ezt beszéld meg a szüleiddel, szólj nekik, hogy fáradt vagy, én a helyükben az otthoni feladatokat nem bíznám rád és a vendégséget is kicsit lecsökkenteném.

Szedhetsz ezenfelül multivitamint, vagy immunrendszererősítőt.

2014. dec. 10. 18:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Szokj rá a kávézásra, és szedj sok multivitamint, valamint magnéziumot, cinket, szelént, krómot, vasat. Ásványianyag pakkot is lehet venni jobb boltokban. Ez fél évig simán kihúzhat a bajból - nálam állandóra is bevált-, utána meg már nem lesz nehéz, egy erősebb gimi fiatalon megterhelőbb, mint az egyetem vagy főiskola később.
2014. dec. 11. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!