Mit tegyek, ha nagyon egyedül érzem magam? Gezdek begolyózni. Van barátom, de ha jön hozzám, nem csinálunk a filmezésen kívül semmi értelmeset. Nem tudunk már úgy beszélgetni, mint régen.
Próbálj meg nyitott lenni más emberekre. Biztos találsz közös témát a lakótársaiddal is. Próbálj meg hasonló érdeklődésü embereket találni a neten. Itt rengeteg fórum van, ahol barátokra lelhetsz.
remélem sikerül!
Akkor keress új barátokat!
mi érdekel? nézz körül a neten, hátha van olyan oldal ahol hasonló érdeklődésüek vannak. Beszélgess emberekkel akikkel találkozol!
ezt vele kell megbeszélned.
csináljatok közös programokat, találkozz a barátaival is.
Lépj te is be a szervezetbe. Vagy te lépj be egy másikba.
Ha ennyire nem megy együtt, miért nem keresel mást?
Van egykét pasi aki minden nap kinyalna a bugyidból.
Nem akarok belépni semmilyen szervezetbe, nekem más dolgom is van, mint hogy belemenjek akármibe is.
Ahogy észrevettem, a barátomnak ez a párt az első, én sehol sem vagyok. Kiváncsi vagyok, mikor fogunk találkozni. Szerintem megint csak egyszer a héten. Nem tudom, mit csináljak. Legszívesebben megölném, amiért ilyen, de már a f@asz kivan mindennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!