Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi ilyenkor a helyes? Lehet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ilyenkor a helyes? Lehet, h ez csak azért van, mert mindketten egyedül vagyunk (régen)?

Figyelt kérdés

A legjobb barátommal együtt töltöttünk most már 3 7végét,és egyre közelebb kerülünk egymáshoz.. az első még tök jó volt..összebújva alvás..de semmi több. Olyan, mintha tinik lennénk, mert most egyelőre centiről-centire kerülünk egymáshoz közelebb. Nem volt (még) szex,de ha lesz következő együtt töltött 7vége, akk már tuti, h meg fog történni, mert már kívánjuk egymást.

Viszont a gond, h messze lakunk egymástól,ritkán tudunk találkozni..és ha ebből több lenne, mint barátság, akk is csak távkapcsolat lehetne..abban meg én már nem hiszek..és nem is nagyon akarok olyat, volt már elég..és igazából ő sem!

De tök jó együtt tölteni 3 hetete a szabad 7végéket..

És most ne tudjuk, h hagyjuk folyni a dolgot, amíg jó, aztán meg majd lesz, ami lesz, vagy vegyünk vissza az együttalvásból, ölelgetésből, simogatásból,(eltévedt csókokból)?

2008. szept. 30. 00:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az én véleményem szerint nyugodtan folytathatjátok a dolgokat ha szeretitek egymást, de csak ha nagyon jóba vagytok és kívánjátok egymást annak semmi értelme.Ha szeretitek egymást a távolság nem lehet akadály, meg lehet oldani idővel.
2008. szept. 30. 00:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hülyeség hogy a távolság nem lehet akadály, ha szeretik egymást az emberek. Nagyon nagy akadály a távolság.

Én azt mondom hogy a szex nem feltétlen von maga után párkapcsolatot. Nyugodtan szeretkezzetek, csókolózzatok, de előtte kössétek ki, hogy nem akartok távolsági párkapcsolatot, szóval maradtok legjobb barátok, testi előnyökkel.

Nekem is volt egy ilyen barát barátnőm kamaszkoromban évekig, aztán megismerkedtem egy lánnyal akibe beleszerettem és befejeztük a szexet.

2008. szept. 30. 01:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem attól, hogy egyelőre van ez a távolság, ne állítson meg titeket, hogy a barátságból több legyen. meg lehet próbálni, hogy hogy megy, és lehet, hogy a távoltöltött idő még jobban összehoz titeket. persze ez egy kétélű dolog, mert nem közhely, hogy az idő és a távolság a kis lángokat eloltja, a nagyokat pedig fellobbantja. én mindenképp továbbmennék, legfeljebb rájösztök h nem működne, és maradtok legjobb barátok.
2008. szept. 30. 01:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nagyon örülök, h 2 féle megközelítést is olvashattam, bár még nem tudom a megoldást, de azt igen, h nem szerelmes vagyok, hanem csak úgy szeretem őt, ahogy egy legjobb barátot lehet..és ezt most úgy tudom kifejezni, h vele akarok lenni, hozzá akarok érni, de nem feltétlenül tartom jónak a kapcsolatot..na majd lesz valahogy:)
2008. szept. 30. 10:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Mondok egy harmadik megközelítést: egy kapcsolathoz nem feltétlenül kell szerelem, sőt lehet, hogy többet ér, jobban működik, ha "csak" barátok vagytok, és szexuálisan passzoltok. (Nálam pl. nem is működik egy olyan kapcsolat, ahol nem vagyunk nagyon jó, vagy a legjobb barátai is egymásnak.)

Távkapcsolat: tud probléma lenni, de az életeteket ti alakítjátok. Ha komoly a dolog, eljöveszthető az az idő, amikor össze tudtok költözni valahol.

Eltelt egy pár év... Mi lett veletek?

2013. jún. 17. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!