Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mik lehetnek ezek a furcsa képek?

Mik lehetnek ezek a furcsa képek?

Figyelt kérdés

Furcsa dolog az egész.Sokszor tapasztalom azt,hogy főleg elalvás előtt,random képeket láttok.Az egészet úgy kel elképzelni,hogy ép valami teljesen más dologra gondolok és akkor megjelenik egy az adott témához nem köthető kép.Általában mintákat látok,egymás után többet is.Amúgy a látok kifejezés nem ép a legmegfelelőbb erre mert nem projektíven jelennek meg a képek hanem csak belül mint az emlékek.

Ezen kívül még olyan is elő fordul(ez viszont már projektív),hogy olyan foltok jelenek meg a szemeim előtt mintha napba néztem volna.Ezeknek a foltoknak a színe változó de legtöbbször lila

A képlátásos dolognál azt figyeltem meg,hogy ha aznap festek (képzőművésznek készülök)akkor sokkal intenzívebben jelennek meg.

Megrémiszt az egész.Attól félek,hogy valami mentális betegségem van.Bár az egész nem annyira zavaró,sőt néha pozitív is tud lenni,mégis félek.Orvoshoz kéne fordulnom?

2014. dec. 6. 18:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Az utolsó kérdésedben a válasz is egyben!
2014. dec. 6. 18:07
 2/3 A kérdező kommentje:

akkor elmegyek ezzel szakemberhez.

A probléma az egésszel csak az,hogy most járok pszichológushoz (teljesen más miatt)és megemlítettem ezt neki de nem tudott az egészre semmit sem mondani.

2014. dec. 6. 18:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez amit leírtál nem kóros. Az agyadban maradnak a képek, színek, formák és ezt látod.
2014. dec. 6. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!