Furcsa vagyok szimplán, vagy komoly problémám van?
Szóval úgymond van két világod, az egyik amelyiket éled az alap, a másik pedig amit szeretnél hogy legyen röviden egy fajta álmaidat látod meg ebben a világban. Nem hiszem hogy depressziós lennél de nem árt erről a dologról valaki olyannal beszélned aki közel áll hozzád aki tud segíteni és meg felelően kezeli a helyzeted. :)
Az életedbe vidd bele azt amit a világodba van szóval azt amit szeretnél pl. Sport tánc rajzolás. Ezzel el érheted azt hogy ne kelljen arról álmodozni ami már meg van az igaz hogy lassan fog menni a dolog és nehezen de meg éri.!
De minden féleképpen valósítsd meg amit szeretnél.
De ha úgy érzed hogy pszichológusra van szükséged akkor erről beszélj a szüleidnek!
Ugye jól gondolom hogy így vagy ezzel? :)
Első: írj privátot, ha gondolod:)
Második: köszönöm a válaszod! Igazából félek kilépni a komfortzónámból, már próbáltam megvalósítani a dolgokat, nem is haladtam rosszul, mégis feladtam. Nem birom elképzelni az életem az álomvilág nélkül.
Igazán nincs mit! :)
Hát őszintén meg mondva nekem is van ilyesmi kis világom és ahogy előbb le írtam én úgy próbálom. Volt hogy én is feladtam sok dolgot csak utána jöttem rá hogy nagyon lassan haladva lehet valamit el érni. Csak fokról fokra. Mindig is szeretem volna kosárlabdázni és sose mertem és egyszer lett esélyem és rá vettem magam mondjuk nem a profi módon űzöm csak olyan egyszerűen.
Neked pl. Van olyan dolog amit szeretnél csinálni, vagy meg tenni?
Csak azt tudom neked mondani hogy tarts ki magadért.!
Ha kisebb dologba vágsz bele akkor nem kell hozzá nagy akarat erő és nem kell félned attól sem hogy rosszul jössz ki a dologból.
Nem kell arra gondolod hogy nem tudod meg csinálni vagy lehetséges.
Próbálj olyan dologot csinálni amiben a barátaid vagy ha van tesód ők is benne legyenek ehez a világhoz igazísd amit szeretnél de csak kis kis lépésekben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!