Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Bipoláris személyiség zavarral...

Bipoláris személyiség zavarral volt már barátnőtök?

Figyelt kérdés
Mit lehet ezzel tenni? Van tapasztalatok ilyen téren? Mi lett a kapcsolat vége?

2014. dec. 5. 16:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén szólva én nem jönnék össze egy ilyen emberrel. Nem lehet belőle kigyógyulni, csak tünetmentesíteni. De mindenki maga dönti el kivel akar együtt lenni, sajnálom, meg lehet kövezni érte, de nekem bipoláris meg borderline-os meg mentális beteg nem kéne semmi esetre sem.
2014. dec. 5. 17:38
 2/5 anonim válasza:
én voltam a barátnő, én szenvedtem az agybajommal ő meg másfél évig csalt, hogy azért-e, mert kettyós vagyok vagy nem, azt már nem tudom, priviben megkaphatod :d
2014. dec. 6. 19:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem is sok nehézséget okoz a hangulatingadozásom, és volt barátnőm, igaz nem mindig értett meg. Pedig egy nyitott, jobb kinézetű szálkás fiú vagyok (25 éves, szőkés barna hajú), aki szeret jókat nevetni. Aki vágyna egy ilyen fiúval megismerkedni az írjon nyugodtan.

2014. dec. 14. 20:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Bipoláris zavarral meleg vagyok... ennél elbaszottabb nehezen lehetnék (y) egyébként kapcsolati téren nem állok fényesen. A depressziós hullámok alatt annak se tudnék örülni, ha megnyerném a lottót, így meg aztán nem vagyok ilyenkor sem beszédes, sem szórakoztató :) majd ha alábbhagy a depresszió, ismerkedek. (Kezeletlen, még mánia nélküli bipoláris zavaron szörfölgetek)

20/F

2015. jan. 25. 22:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen volt. Nem csak bipoláris zavarom van, hanem borderline is, és kodependens személyiségzavarom is. Az lett a vége, hogy kiszeretett belőlem, nem érezte nőnek magát mellettem, mindenen megsértődtem, nagyon ráakaszkodtam, hagytam hogy mindenben ő döntsön. Ha valami fa$zságot csinált még én éreztem szarul magam helyette. Egyszóval káosz volt. Kaptam gyógyszert, azt szedem, azóta a második kapcsolatomban vagyok. Jól indult boldogok vagyunk, de még csak pár hónapja vagyunk együtt de már úgy érzem megfásult a kapcsolat. Nincs az a lendület láng benne, mert elkapott megint egy depressziós hullám, és folyton azt érzem hogy már nem szeret, ami miatt ráadásul bepánikolok és elkezdek feszengeni nehogy végzetes legyen... Bárkivel elcserélném ezt az életet.... bárkivel...
2015. febr. 3. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!