Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nincs valami vizsgálat, ami...

Nincs valami vizsgálat, ami kimutatja, hogy szinte mindenkinek szüksége van valami függőségre? Hogy vagy dohányzik valaki, vagy iszik, vagy kövér, vagy szektás, vagy önkielégít, vagy játékfüggő, vagy valami más.

Figyelt kérdés

2014. nov. 27. 08:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én rühellem a rabságot. Márpedig a függőség rabság. Ezért én, amint úgy látom, hogy valami kezd elhatalmasodni rajtam, azonnal váltok. (Régebben volt néhány függőségem: pia, meló, cigi)

Ami a vizsgálatot illeti, nem tartom valószínűnek, hogy találnának az elvégzésére pénzforrást. Bár a hollandoknál ezt is el tudom képzelni, amennyi agyament statisztikát csináltak már.

2014. dec. 12. 15:01
 12/17 A kérdező kommentje:
az nem függőség, hogy mindig váltanod kell kényszeresen ? :)
2014. dec. 12. 21:10
 13/17 anonim válasza:
A kövérség függőség?
2014. dec. 20. 02:24
 14/17 anonim ***** válasza:
FMRI-vel lehet, hogy ki lehetne ezeket mutatni
2014. dec. 20. 16:19
 15/17 anonim válasza:
Ha nincs semmi függőséged, eljutottál arra a szintre, ahol a kutyád van. :D
2014. dec. 21. 07:46
 16/17 anonim ***** válasza:
A függőség egy orvosi kifejezés, és kisebb-nagyobb károsodást, szenvedést okoz. Az nem függőség, hogy valakinek van hobbija, meg olyan tevékenysége amit szeret csinálni.
2014. dec. 21. 08:08
 17/17 anonim ***** válasza:
A függőség az a patológiás kategória, a szenvedély nem betegség csak a szenvedélybetegség.
2019. jún. 20. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!