Ezek a dolgok lehetnek valami betegség tünetei?
Figyelt kérdés
Van hogy hangulatváltozásom van, ilyenkor nem nagyon beszélgetek, és a "hülyéskedést" sem veszem, van hogy utána jobb kedvre derülök. Mondjuk valamit mondanak akkor nem tudok mit rá válaszolni, úgy érzem mindent elrontok, nem akarok a "központban lenni" , nem tudok "kibontakozni", mindenki a szerényebb oldalam ismeri. Minden dolgon szoktam kattogni, és valahogy úgy állítom ezt be hogy nem értem, de közbe meg igen. Érzem hogy a végtagjaim nem ritkán hogy zsibbad, és erőtlen. Valahogy bonyolult az életem, előfordulhat egy enyhe depresszió, és mellé társul a szorongás? 17/F.2014. nov. 21. 13:56
1/2 anonim válasza:
Tipikus tini panaszok. Bocs, de még túlságosan befolyásolnak a serdülőkori hormonok. Ez van, majd kinövőd.
2/2 anonim válasza:
Jah, ez csak a tinikor, nyugi! Ne rohanj egyből dokihoz, főleg nehogy beszedj erre valami bogyót! Majd átmegy ez a zűr. Nekem is voltak érdekes időszakaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!