Mi a véleményetek a frontinról?
Nekem nagyon enyhe adagolást írtak anno elő, a 0,5mg-ost is feleznem kellett. Ez egy picit ellazított, de nem volt erős hatása. Később vettem be egészet is, egy időben nagyon nem tudtam elaludni és akkor alvás előtt. Engem 0,5mg kiütött annyira, hogy mélyen húzzam a lóbőrt, holott egyébként gyakorlatilag végig virrasztottam az éjszakákat. De rendszeresen szedni sosem voltam hajlandó, meg a doki sem akarta. Amúgy fiatal vagyok, kicsi és vékony. Gondolom ez is beleszámít abba, hogy mennyire hat.
De nyugtatótól legjobban kiütve egy homeopátiás szer bevétele után voltam, amit egy jó szándékú ismerősöm adott, de azt hiszem a két bogyóból egy is elég lett volna :D De nem tudom mi volt az.
Nagyon kemény lejönni róla, hetekbe, hónapokba telik.
Van olyan ember, akinek egyik percről a másikra megy.
De pl nekem hetekig tartott amíg lejöttem róla. Nem érdemes ilyen hobbi szinten kísérletezgetni a benzodiazepinekkel O.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!