Komoly zavar van a fejemben?
Nem tudok artikulálni, halk zavaros, alig érthető ideges beszédem van, beesett arcom van mint egy zombinak, szeretek fura hangokat kiadni, egyfolytában ideges vagyok, depis.
Nincs semmi szókincsem. Ha kedvesen beszélnek velem akkor is felkapom a vizet. Legyen az anyám, testvérem.
Idegesít, ha helyettem megcsinálják a dolgokat, holott lusta vagyok hozzá.
Múltkor elkezdtem vonalzóval erőssen verni a kezemet és jobban éreztem magam.
Gyenge tanuló vagyok, utálok iskolai közösségbe járni, visszahúzódó vagyok, szorongok társaságban. Gyakran szekáltak az iskolában.Hamarosan jön az értelmetlen szalagavató fölöslegesen stresszelnek, semmi értelme.
Hamarosan érettségi és sehol nem vagyok.
Nem tudom, hova megyek majd dolgozni, nem tudom mi érdekelne, mit csinálnék szívesen. Úgyis szar lennék benne, az eddigi tapasztalataim alapján. Az egész élet ebből áll: Felkelek-meló-hazajövök-alszok és újra.
Összesen 2 barátom van, azokkal is ritkán találkozok és általában csak azért, hogy iszogassunk. De ők se keresik igazán a társaságomat inkább mással vannak, a saját kis társaságukkal.
Sok bennem a feszültség, a mozgással, futással le tudom vezetni, de másnap kezdődik előről.
Szedek gyógyszereket depresszióra, csökkenti a szorongást, de a gondolkodás módomat és a belső dolgaimat nem igazán változtatja meg. A pszichológus meg csak tele magyarázza a fejemet pozitív dolgokkal és azokon csak elgondolkozni tudok.
18/F
De ne csak gondolkodj rajta , változtass is!
Azt meg nem hiszem hogy nincs semmi célod.
A gyógyszereket meg ne szedd , befogsz csavarodni!
Fiatal vagy még hozzá.
Minden fejben dől el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!