Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez biokémia zavar, vagy...

Ez biokémia zavar, vagy valami más?

Figyelt kérdés

iskola pszichológus szerint gyógyszerre szorulok... de nem igazán magyarázta el miért.

Annyit mondott, ez kell nekem, mint egy mankó, és hogy előbb kellett volna javasolnia...

a problémám annyi, hogy sehol, se buliban, se munkahelyen, se a suliban, se a családomban nem érzem jól magam.

Ez már nagyon pici koromban is jelen volt. Óvodába se akartam járni, senkivel nem barátkoztam, és szerettem egyedül lenni. Volt egy időszak amikor majdnem 2 hónapig otthon voltam, mert sírógörcsöm volt minden reggel, mikor oviba kellett mennem.

Mindig otthon akartam lenni, valamit csinálni, mindegy mit, akár semmit, de tényleg nem bírtam gyerekek/emberek között lenni.

Ma már picit jobb a helyzet, de ha társaságba kerülök, megkukolok, és teljesen bezárkózom.

Anyukám nem ért, ő ismer engem... amikor jó kedvem van, akkor nagyon beszédes, életvidám, nagyon nevetgélős lány vagyok. De ez nagyon sokszor nem így van...

nem igazán tudom, mi bajom van, már 3 éve járok beszélgetésekre, és végülis sok mindent sikerült a múltamból meggyászolni, és lezárnom, de szerintem itt lehet valami más is...

szerintetek is gyógyszerre szorulok ezek alapján?

már írtak fel 7-8 éves koromban antidepresszánst, de csak gyengéket, viszont mindig azt mondtam magamnak: minden fejben dől el, és biztosan megtudom oldani egyedül is..

most 23 éves vagyok, és mai napig nem tudtam megoldani :(

2014. nov. 13. 15:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Gyógyszerekkel nem is lehet megoldani. Nem iskola pszichológushoz kell menni, ő nem is írhat fel gyógyszert. Pszihiáterhez kellene elmenned és megpróbálni gyógyszerek nélkül leküzdeni ezt. A nyugtatók csak elnyomják és rászoksz és rosszabb lesz.
2014. nov. 13. 16:47
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem a bipoláris zavar ugrott be ahogy olvastam.

[link]

2014. nov. 14. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!