Ez biokémia zavar, vagy valami más?
iskola pszichológus szerint gyógyszerre szorulok... de nem igazán magyarázta el miért.
Annyit mondott, ez kell nekem, mint egy mankó, és hogy előbb kellett volna javasolnia...
a problémám annyi, hogy sehol, se buliban, se munkahelyen, se a suliban, se a családomban nem érzem jól magam.
Ez már nagyon pici koromban is jelen volt. Óvodába se akartam járni, senkivel nem barátkoztam, és szerettem egyedül lenni. Volt egy időszak amikor majdnem 2 hónapig otthon voltam, mert sírógörcsöm volt minden reggel, mikor oviba kellett mennem.
Mindig otthon akartam lenni, valamit csinálni, mindegy mit, akár semmit, de tényleg nem bírtam gyerekek/emberek között lenni.
Ma már picit jobb a helyzet, de ha társaságba kerülök, megkukolok, és teljesen bezárkózom.
Anyukám nem ért, ő ismer engem... amikor jó kedvem van, akkor nagyon beszédes, életvidám, nagyon nevetgélős lány vagyok. De ez nagyon sokszor nem így van...
nem igazán tudom, mi bajom van, már 3 éve járok beszélgetésekre, és végülis sok mindent sikerült a múltamból meggyászolni, és lezárnom, de szerintem itt lehet valami más is...
szerintetek is gyógyszerre szorulok ezek alapján?
már írtak fel 7-8 éves koromban antidepresszánst, de csak gyengéket, viszont mindig azt mondtam magamnak: minden fejben dől el, és biztosan megtudom oldani egyedül is..
most 23 éves vagyok, és mai napig nem tudtam megoldani :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!