Betegségre vágyom?
Az a helyzet, hogy az utóbbi időkben (na jó, talán már évek óta), amikor valamilyen bajom van (legyen ez egy szimpla megfázás, vagy valamilyen sérülés...)nem azt érzem, hogy újra fitt és egészséges akarok lenni, hanem mintha mélyen legbelül élvezném a helyzetemet. Tudom, ez így elég furcsának hangzik, de azon is nagyon sokszor el szoktam gondolkodni, hogy milyen lenne az, hogyha valamilyen komolyabb betegségben (például gyógyíthatatlan betegségben) szenvednék.
Múltkor is nem régiben például elmentem az orvoshoz(mert kitapogattam az állkapcsomon egy kisebb csomót), és mikor mondta a doki, hogy "nyugodjak meg, nincs semmi komoly bajom", én igazából nem megkönnyebbülést, hanem inkább csalódást éreztem. Hogy pontosan miért, ezt nem tudnám megfogalmazni. Sokat keresgéltem már a neten hasonló emberek, betegségek után, de eddig nem találtam olyat, amihez hasonulni tudnék. Meg szeretném tudni, hogy pontosan mi ez, ami nekem, úgyhogy kérlek titeket, aki hallott már ilyen vagy hasonló dolgokról, az ossza meg velem :) (egyébként az irónia ebben az egészben, az az, hogy ismét csak belül úgy érzem , hogy ha valaki azzal a válasszal jönne elő, hogy te egy bizonyos "xy szindrómában szenvedsz", én annak szerintem örülnék...?)
És még annyit szeretnék hozzátenni a félreértések elkerülése végett, hogy magamnak nem szoktam fájdalmat okozni fizikai értelemben.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!