Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Napi 5-6x jön rám a sírás de...

Napi 5-6x jön rám a sírás de vissza folytom. Lehet belőle bajom?

Figyelt kérdés

Egyre nehezebben folytom vissza ezeket a síró görcsöket. Leginkább este vagy délután jönnek. Utóbbi időbe minden lefekvéskór úgy alszom el hogy már annyira kell sírni hogy nem tudom visszafolytani de akkor is erőlködök. Akkor jön rám általában ha valaki (akár idegen) érdeklődik a hogy létem felől, vagy meg akar vigasztalni stb. szóval ha törődést érzek. Nem értem miért jön rám ilyenkor, de egyre nehezebb elfolytani ezt. Nem szokásom sajnálni vagy sajnáltatni magam. A pszichológusoktól pedig félek. Emellett nagyon nem vagyok soha képben. A saját álomvilágomban élek és bambulok. Egyre kevesebbet is beszélek. Mitől lehetek ilyen? Tehetek valamit?

17L

2014. nov. 13. 14:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem mikor egyedül vagy inkább bőgd ki magad, ne gyűjtsd a feszkót, mert hosszú távon fizikai tünetei jelentkeznek majd(állandó fejfájás, gyomorfájás stb.)

Aztán pedig irány a pszichológus. Miért félsz?

2014. nov. 13. 15:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Attól félek hogy nem tudok megnyílni vagy hogy hülyének tart.
2014. nov. 13. 18:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Így hirtelenjébe depresszióra gondoltam, azt viszont súlyosságától független kellene kezeltetni. A pszichológustól meg ne féljél mert neki ez a foglalkozása, hülyének meg nem fog tartani olyat nem fog kérdezni amire nem tudsz válaszolni. Egyébként a legjobb az ha úgy érzed sírnod kell, sírd ki magad mert ahogy a nagyvilágba terjed (nem tudom mennyire igaz) álítólag rákkeltő. Menjél el az egészségedről van szó. :)
2014. nov. 13. 19:32
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! És ha a villamoson jön rám?
2014. nov. 13. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!