Miért nem megy, mitől lehet?
Figyelt kérdés
Egyszerűen senkit nem tudok nevén szólítani,nem tudom beszélgetések közben kimondani mások nevét ha azok jelen vannak (amúgy is-is),nem megy az apa-anya megszólítás sem.
Semmiségnek tűnhet,de nagyon zavaró :(
Mitől lehet ez és mit csináljak,hogy ne legyen olyan sok gázos helyzet?
2014. nov. 12. 18:51
1/4 anonim válasza:
Ez a "pszichés gátlás". Szakszerű terápiával feloldható.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, a terápia még idő míg szóba jöhet :(
Na de mi okozhatja a "pszichés gátlás"-t?
2014. nov. 14. 16:22
3/4 anonim válasza:
tükör elött gyakorold kimondani ezeket a szavakat, és akkor könnyebb lesz élőben.Reggel ha felkelsz szólítsd anyukádat, vagy amikor köszönsz, ad hozzá hogy anya, vagy apa, ha mindennap kimondod 1 idő után természetes lesz. például." Jó reggelt, anya, jó reggelt apa, szia anya, szia apa" stb. vagy gyakorold a tükörbe elöző nap.
4/4 anonim válasza:
szülőket azért én meg tudom szólítani, de barátokat, ismerősöket szinte egyáltalán nem.
hülye érzés lenne, főleg mikor mások nevemen szólítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!