Depesszios vagyok? Egyedül nem megy.
Köszönöm szépen a válaszokat, megfogadtam a tanácsokat. Jól esett hogy leirhattam... és válaszokat kaptam.
A kommentek hatására megtettem az első "lépéseimet" egyedül! Hétfőn kimentem az utcára, egyedül. Kedden a boltig kb 600m. Ma elvitt a férjem egy Shopba. Megbeszéltük, hogy fél óra mulva vissza jön értem. Nem volt bennem féltem inkább üres voltam. A féjem nagyon megbizható tudtam, hogy pont 30 perc mulva jön értem.
Ugyan nem vettem semmit és nem is szeretnék vissza menni a Shopba (túl nagy a bolt és sok az áru) Velem mégis pozitív és hatalmas dolog történik. Minden napra tervezek egy-egy ujabb lépést! Köszönöm!
A balesetem után én is féltem a teherautóktól egy rövid ideig,emlékszem mikor vittek hazafele a kórházból jött szembe egy ifa becsuktam a szemem is....(húzott maga után vagy 200 métert a teherautó én nem emlékszem semmire mégis megrémültem egy darabig tőlük.)
De ahogy jött úgy el is múlt le kell győzni ami nem öl meg attól erősebb leszel!
Szia!
Olvastam az első lépéseidet és, hogy a férjed sokat segít. Említetted, hogy nagymama korú lehetsz, mert vannak unokáid. A legnehezebbet kéne még megtenni. Kicsit "elszakadni" a férjedtől, de csak annyira, hogy ne szorítkozz mindig az ő segítségére, mert ha ne adj Isten, szegény kórházba kerül pár napra, akárcsak egy mandula műtétre, vagy el kell utaznia sürgősen pár napra.
Én is átéltem, muszáj, nagyon muszáj megtanulnod. Kedves nagymamám is átélte, ő nagyon rosszul viselte, azóta is, de szeretett nagypapám elhunyt és nélküle meg akart halni. De azóta talált magának egy másik falat... ő Istenbe kapaszkodik. Én meg inkább magamba. Nagyon magabiztos lettem és mindent megtudok tenni egyedül, nem kell senki segítsége. Én vagyok a legerősebb :) Legalábbis most még így érzem :D Remélem így is marad :) Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!