Egy ideje nagyon fáj a szívem, a stressz okozhatja?
Nagyon stresszes az életem, kb. 8 éve szorongással, agora- és szociálfóbiával is küzdök; emberek közé csak úgy vagyok képes menni, ha alkoholt iszok...
3 hete elkezdett fájni a szívem. Nem folyamatosan fáj, csak néha beleszúr egy éles, "csipkedő" érzés. A bal karom nem szokott fájni, sem a vállamba, hátamba, állkapcsomba nem sugárzik át (szívinfarktusnál, ha jól tudom, ezek is nagyon gyakori tünetek). Ami még néha előjön, az a hányinger, ami szintén nem folyamatos, csak 4-5mp-ig tart az érzés (összefut a nyál a számban ilyenkor), illetve sokszor szédülök is.
Gondolom a sok alkohol és a stressz nem tesz jót a szívemnek, ettől is lehetnek a tüneteim, igaz?
Ez sem jó, persze, de valahogy kevésbé félelmetes, mint az infarktus lehetősége.
Tanulj meg relaxálni, a legjobb stresszoldó. Gondold végig, hogyan gyógyulhatsz meg, mert amit 8 évig tettél, az hatástalan volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!