Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Egy hétig tartó tompa fejfájás...

Egy hétig tartó tompa fejfájásnak mik lehetnek az okai? Okozhatja stressz?

Figyelt kérdés
2014. nov. 7. 19:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Okozhatja! Nekem pl hetek óta tompa fejfájásom van,folyadékhiány miatt. Neked nem lehet attól?
2014. nov. 7. 19:46
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem iszom nagyon sokat, de mindig ennyit ittam és eddig nem volt baj. Gondoltam, hogy az idő miatt, vagy a stressz miatt, mert nagy rajtam a nyomás. Esetleg betegség, mert tegnap óta a torkom is fáj, de a fejem meg már múlt hét óta és nem akar múlni. Nem fág erősen, 2 nap kellett csak bevennem rá gyógyszert, de akkor is érzem és nyomott vagyok.
2014. nov. 7. 19:48
 3/10 A kérdező kommentje:
*fáj
2014. nov. 7. 19:49
 4/10 Medvi válasza:
Nem csípett meg kullancs? Ez lehet Lyme-kór tünete is. Ha nem múlik menj orvoshoz!
2014. nov. 8. 14:39
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem csípett meg, de közben benáthásodtam, talán attól van....
2014. nov. 8. 14:41
 6/10 anonim válasza:
Igyal sokat, lehetoleg vizet es ne mast szutykot.
2014. nov. 10. 10:22
 7/10 anonim válasza:
Hasonló cipőben járunk.... nekem kb. 2 hete fáj kisebb nagyobb intenzitással a fejem! Volt nap, hogy fejfájással keltem vagy feküdtem, migrénes, görcsös, tompa... szerintem az enyhe időjárás erősen közrejátszhat!!!
2014. nov. 10. 15:47
 8/10 A kérdező kommentje:
Közben voltam orvosnál, mert még mindig fáj és náthás is vagyok és valószínűleg valamilyen gyulladás (arc-, vagy melléküreg). Bár az idő is belejátszhat, mert én is eléggé frontérzékeny vagyok.
2014. nov. 10. 16:24
 9/10 anonim válasza:
Alváshiány is lehet. Ha tartósan nem pihened ki magad, egy idő után észre sem veszed, hogy kimerült vagy, de az agyadat túlterheled és folyamatos fejfájás lép fel, valamint az immunrendszer is legyengül, ezért náthásodhattál be. Persze ez is csak egy a rengeteg lehetséges ok közül.
2014. nov. 14. 20:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Lehet za oka alacsony vagy magas vérnyomás is, valamint pl ha a szemed érzékeny és esetleg fájni szokott.. szóval orvost keress fel
2014. nov. 15. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!