Ez apakomplexus?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, az apámmal a kapcsolatom borzalmas. Járok pszichológushoz. Férfihez járok aki 35 éves és szerintem jó szakember és igazából helyes is. Volt, hogy álmodtam róla és helyesnek tartom, kicsit néha szeretném ha az apám lenne és néha várom hogy olyan reakciója legyen mintha az apám lenne. Egyébként nem emiatt járok hozzá hanem depresszióval szorongással, önkárosító magatartással kezel. Ez normális hogy vonzódok hozzá, vagy apakomplexus?2014. nov. 8. 18:48
11/11 A kérdező kommentje:
Nagyon agressziv, folyton uvolt, csunyan beszel velem, regebben meg is utott, fenyeget, masok elott megalaz es semmibe vesz. Folyton azt mondja hogy ertektelen es szar vagyok es nemfogom semmire vinni, ronda vagyok stb
2014. nov. 11. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!