Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Xanax SR-t mikor érdemes bevenni?

Xanax SR-t mikor érdemes bevenni?

Figyelt kérdés
Napi 1x0,5-öt kell szednem. Ezt reggel vagy este lenne jobb bevenni? Oké, hogy hosszabb távon hat, de körülbelül meddig?

2014. nov. 7. 08:59
 1/8 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy napközben, vagy éjszaka szorongsz.

Első esetben reggel, másidokban este kell bevenni.

2014. nov. 7. 10:13
 2/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy állandóan. Éjjel sokszor megébredek, reggel sokszor korán kelek és nem tudok visszaaludni, mert szorongok. Valamint egész nap feszült vagyok.
2014. nov. 7. 11:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez esetben napi kétszer szokták adagolni, kérdezz rá az orvosnál.
2014. nov. 7. 11:53
 4/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm. Napi 2x0,5 nem sok?
2014. nov. 7. 11:55
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Egyetértek a másik válaszolóval. Én is így szedtem, napi 2*0,5 mg, mivel kb. 12 órán át tart a hatása, így ha este bevettem, tudtam aludni, és mikor a reggelit bevettem, nem szorongtam annyira napközben sem (elején picit álmosított)...amíg nem vagy hozzászokva, azt javaslom, inkább este szedd, nehogy elaludj a munkahelyeden vagy a suliban :)

2014. nov. 7. 12:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Gondolom, a háziorvosod írta fel, kezdő "szorongó" ként. Ha kevésnek érzed, akkor menj vissza hozzá, és kérdezd meg nem lenne e jobb pszichiáterhez fordulnod. Ő ugyanis sokkal hatásosabb gyógyszereket is felírhat, lényegesen olcsóbban. Ráadásul ő ért hozzá...
2014. nov. 7. 19:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Figyu: Mindegy mikor veszed be, kísérletezd ki, melyik jobb. Este vagy reggel, nem kell este is és reggel is. Folyamatos felszívódású. 2x0,5 már sok, főleg folyamatos szedésre. De 1 is sok folyamatos szedésre. Igazából ez nagyon veszélyes szer, veszélyesebb, mint ahogy kezelve van a köztudatban és az orvosok is felelőtlenül írják fel, nem szólva (elhazudva) a hozzászokást, hogy függőséget és elvonási tünetetket okoz, és a toleranciát is, ami azt jelenti, hogy ugyanazon hatás eléréséhez egyre többet kell szedni a hónapok előrehaladtával, mert hozzászokik a szervezet. A legjobb lenne az, ha tennél egy 360 fokos fordulatot, és elkezdenéd leépíteni a szert a mindennapi használatból. Folyamatosan lehet csökkeneteni ide úgy, hogy ha rosszul érzed magad nagyon, akkor beveszed. De ez a csökkentés is rendszeres időközönkénti szedés mellett. Pl. 1 tablettát megfelelel, és a másik felét is félbe. És akkor egy felet és egy negyedet beveszel egy napra, aztán ha pár hétig/hónapi úgy szeded és hozzászoksz, akkor fél és így tovább. Tudod: ezt hívja Szendi Gábor "gyószercsapdának", ami sok "gyógyszerre" igaz, erre is. Hogy: folyamatosan egyre többet szedsz belőle, ami egyre inkább hatástalan, miközben ha meg elvonod, vagy csökkented, megvonási tünetek kezdenek jönni a jó hatás helyett. Szóval nem könnyű: de azt javaslom, nézd meg azt a videót, ami küldeni fogok, egy angol professzorasszony beszél a leszokásról, és keress olyan módokat a "csodapirulák" helyett, ami relaxál. Pl. Ceragem központ, ahol a hát, gerinc melletti izmok egészen a nyakadtól a derekadig 40 percben ingyen végigmasszíroz, kért erősséggel 1-10ig(a görgők magasságát állítja) nagyon kellemes relaxáló hatású, jobban alszom én is azóta, és feszültségoldó is, idegnyugató. Érdemes kipróbálni! Másold be a böngészőbe, hogy: " [link]

A regisztrációkor pár személyes adat megadása után 3 hónapig akár naponta járhatsz 40 perces masszázsra, ha van időd! Budapest(3,11,13ker.), Győr, Miskolc, Nyíregyháza, Veszprém, Nagykanizsa. Ezen kívül pedig szaunázást, testedzést(súlyzózás, futás, teniszezés, bármi, amire kedved és lehetőséged van) ajánlom! A gyógyszerek súlyos mérgek! És emellett benzókkal (mint a Xanax is, vagy Frontin, stb) nem természetes az alvás!

Remélem segítettem, ha kérdésed van bármi, keress! ÜDv!

Arról hogy a mai csodapirulák, "gyógyszerek" milyenek, a gyógyszeripar milyen és mennyit tudnak az okos pszichiáterek, ajánlom figyelmedbe beleolvasni ebbe az ingyen elérhető (legálisan) Szendi Gábor, pszichológus által írott könyvbe:

[link]

2014. nov. 8. 11:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Reggel! :)
2014. nov. 10. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!