Elegem van mindenből!?
Az a helyzet hogy nagyon mauntam az életemet, egyszerűen semmi se jön össze utálok már lassan minden elegem van.
Nincs pénzünk annyira h a suliban a könyveket se tudjuk kifizetni, nem vagyok fontos senkinek se, mindenki levegőnek néz, alig van barátom pedig próbálkozom, 1 ruhába járok egész héten, emiatt eléggé visszahúzódó is vagyok. Önbizalmam nincs, de a pénz hiánya a legnagyobb gond, mivel még enni sincs pénzünk. meguntam ezt, és nincs kedvem élni.
mit tudnátok tanálcsolni h ez megforduljon bennem? :(
Légy erős, kérlek! Még nagyon fiatal lehetsz, nem szabad feladni!
Előbb utóbb jobbra fordul majd a sorsotok. Valahol az élet elvesz, de ezt más területeken kárpótolja.
Ne legyél visszahúzódó amiatt, hogy egy ruhában jársz egész héten, biztos senki nem figyeli, hogy mit viselsz.
Esetleg valami diákmunkában nem gondolkodtál? Talán szórólapot osztogathatnál, vagy valami. Az a kevés pénz is több a semminél!
Légy pozitív és értékeld azt amid van! A szüleid biztos próbálnak mindent megtenni azért, hogy neked jó legyen. Légy erős miattuk, és a barátaid miatt. Írtad, hogy nincsenek sokan, de néha a kevés barát jobb, mint a 100 haver! Koncentrálj a tanulásra, hogy kitörhess a mostani közegedből és ne kelljen majd éhezned!
Én hasonló helyzetben éltem le a fél életemet és minden csak a középiskolával változott. Nem tudom, te mennyi idős lehetsz, de nálam a középiskola volt az új esély.
Tudnod kell, hogy nagyon sok jó ember van a világon, bízz egy kicsit bennük. Nekem is nagyon sokáig tartott, míg erre rájöttem. Hidd el, a segítség mindig eljön, csak ki kell tartani. Engem pl az egyik tanárom mentett meg, ő állított talpra. Utána pedig sorban jöttek az emberek, akik nekem segítettek. Azóta már eltelt 6 év, én pedig boldog vagyok és te is az leszel. Minden jobb lesz, csak ne add fel!
Előző válaszoló vagyok:
Keresd fel az iskola pszichológusát. Nekem nem vált be, de itt az emberrel volt a baj. Lehet, hogy te valaki szupert fogsz ki. Meg kell próbálni, ingyen van és hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!