Öngyilkos akarok lenni, nem vagyok érdemes az életre, mit tegyek?
20as éveimben járok,jövőhéten kezdődnek a ZH-k és én semmit sem tanultam rájuk. nem tudok leülni tanulni,nem megy a koncentráció,csak úgy elmegy a napom evéssel,üléssel,netezéssel. érzem,hogy tanulni kellene,de valahogy soha nem tudom elekzdeni,ha el is kezdem nem tudok koncentrálni.
amúgy sem jó az életem,de ebben az egyben kellene teljestenem és még ez sem megy??! azon gondolkodok eész nap folyton,hogy minek is élek,ha erre is képteln vagyok hogy tanuljak? semmi akaraterőm ,egy csőd vagyok!
Olvastam, hogy a bulizás és ismerkedés elvette az idődet a tanulástól. A kapcsolatok később még jól jöhetnek, nem Te leszel az első a történelemben, akinek nem sikerült egy féléve, esetleg nem időben végez, hanem csúszott. :) Mivel kevés az időt, tedd azt, amit már korábban is javasolt itt valaki. Válassz ki pár tárgyat, és azokból készülj a vizsgákra.a Ha ezek jól sikerülnek, legalább lesz egy kis sikerélményed és a következő félévnek majd nagyobb lendülettel indulsz majd neki és komolyabban veszed.
A hirtelen jött szabadság a középiskola után sok fiatalt utolér. Badarság öngyilkosságon gondolkodni emiatt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!