Melyik a "jobb"? Pszichiáter vagy barát?
Figyelt kérdés
Melyik a "jobb"? Sokak mondták már hogy Pszichiáterhez járnak, mert nem tudják egyedül meg oldani gondjaikat. Sosem értettem meg őket mi is jó ebben. Az én véleményem szerint egy igaz barát sokkal többet tud segíteni, hiszen évek óta ismer tudja hogy mikor mit érzek, szóval ismer. Személyes tapasztalatotokra lennék kíváncsi, vagy hogy ti hogyan gondoljátok. Én a barát mellett szavazok. Ti?2010. jan. 24. 21:31
11/15 anonim 

válasza:

A pszichiáter hozzáértő és elfogulatlan. A barát nem hozzáértő és elfogult. Másért van az előbbi és másért az utóbbi. Utóbbira mindig szükség van - előbbire csak néha, de akkor nagyon.
12/15 anonim 

válasza:

Voltam már pszichiáternél, kijavultam bár nem miatta. Szerintem ez csak rajtunk múlik, de most lehet újra rákényszerülök, mert nincs egy barát sem a közelemben.
13/15 anonim 

válasza:

Egy barát valóban nagyon sokat tud segíteni.Egy igaz baráttól rengeteg szeretetet kapsz, de ha komoly problémáid vannak akkor ő nem tudja megoldani.Ahhoz bizony pszichológus kell.
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.Így már jobb a rálátásom a dologra, ami pedig magát a kérdést illeti, valamelyikőtök írta hogy feldobta az estéjét. Hát örömmel hallom:D
Írhattam volna más stílusban is de akkor olyan válaszokat is kaptam volna arra pedig nincs szükség.Csak kevéske tapasztalatom van "doki" téren ezért kértem hogy mondjátok el a véleményeteket még egyszer köszönöm. 17/F
2010. jan. 27. 17:17
15/15 anonim 

válasza:

Egy sok élethelyzetben tapasztalt,magas intelligenciával rendelkező,önzetlen segítőkész barát ezerszer többet ér mint egy rabló sunnyogós pszichiáter. A lelki problémák felirt gyogyszerek nélkül is megoldhatók zömében, csak fel kell tudni fedezni az okokat,azokat kell megváltoztatni,ehhez pedig egy segítő társ ami kell,nem rablóbanda. Tapasztalatom ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!