Megint jön a depresszió?
Figyelt kérdés
Voltam már depressziós, és úgy érzem hogy lehet jön megint ez az állapot, érzelmi bántalmazásban részesültem egész gyermekkorom alatt, kötődni nem tudok igazán senkihez . jelenleg a párkapcsolatom rendben van, ilyen jó még sose volt, szeretnek, mégis ettől független, azt érzem, hogy mégse vagyok boldog. Nem miatta, hanem egyéb más területek nem működnek és koromhoz képest már rég nem itt kéne tartanom.Beszéltem már párommal erről, egy kicsit, de azt érzem, lehet így már nem fogok kelleni neki és lehet hibbant libának tart majd és kiszeret belőlem, pedig mindent meg tudunk beszélni, de félek, hogy egy idő után kiábrándul, és az egyetlen ami jó az életemben azt is elveszítem. Ezért muszáj vagyok megjátszani magam, vagy magam oldani meg a problémát, amúgy is egész életemben úgy éreztem hogy magamra vagyok utalva csak, és a családomhoz se tartozok igazán. Szivesen járnék pszichológushoz, esetleg nem tudja valaki hogy nincs e TB alapon?2014. okt. 22. 10:26
1/2 anonim válasza:
Szerintem csak hangulatingadozásaid vannak, nem depressziód.
Egyébként SZTK-kban van ingyen pszichológus.
2/2 A kérdező kommentje:
a hangulatingadozás=hangulatzavar=depresszió különböző formái
2014. okt. 22. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!