Tudtátok, hogy LSD-vel lehet pszichés betegséket gyógyítani?
Kedves barátom, sajnos te tévedésben élsz, az LSD pszichoaktív szer, de nem kábítószer, mivel az ember a kábítószerrel kábítja magát, az LSD-nek pedig ilyen hatása nincs.
Az pedig, hogy valaki olvasgatt az LSD-ről nem jelenti azt, hogy igaz is, ezt a dolgot, csak tapasztalás útján lehet megismerni.
Én biztos szívesebben vennék részt LSD-és terápiában, mint olyanban ahol teletömik az embert nyugtatókkal.
A kábítószer lényege, hogy nem vagy teljesen ura magadnak miatta. Teljesen mindegy, hogy mennyire veszélyes vagy nem. Az ilyen gyógymódok lényege, hogy cseberből vederbe....
Ez annyit jelent, hogy egyiket felcseréled a másikkal. Magadban kell rendet tenned. Öntudatosan élni, gondolkodni. Ilyen esetekben a külső segítség nem segítség. A tünetek elnyomása, leplezése, vagy felváltása 1 másikkal, az nem gyógyulás. De nyugodtan narkózz vagy akár alkoholizálj ha akarsz! Csak akkor nem kell itt kérdezősködni ha eldöntötted. s főleg nem a segítő szándékúval vitatkozni. Te megerősítést akarsz a hülyeségedre és nem igazi megoldást. Az LSD is tudatmódosító szer. Az igazi gyógyulás soha sem kívülről jön. Ha valami rosszul van összerakva, azt olajozgathatod, LSD-heted! Kb annyit érnek ezek a kívülről jövő dolgok, mint a fogyasztó tabletták. Csak átmeneti, látszólagos sikert hoznak. Aztán meg duplán kell megfizetni az árát. Mindenesetre valakiknek jó üzlet. Ezért is ajánlják, nem a betegért teszik. A lényeg, hogy rászokj, és aztán dellázz nekik.
13!
"Hát én viszont már mindkettőt próbáltam, sok más egyébbel együtt"
Na persze...
16!
Amit mondasz, annak van érelme, antidepresszánsoknál, meg úgy a legtöbb gyógyszernél. De LSD-nél pont nem. Az pont az ellentétét csinálja annak amit mondasz. Akár hiszed, akér nem.
19!
Hiteltelen amit modasz, egész egyszerűen erről van szó. Lehet, hogy már próbáltad az LSD-t, de valószínüleg bulizásból tetted, anélkül, hogy bármi fogalmad lett volna arról, hogy mit csinálsz. Mert, hogy még most sincs. Én tudom, hogy ilyen pszichés dolgokban segíthet, mert nekem és több ismerősömnek is segített. Viszont rossz azt látni, hogy van, akinek ebből az égvilágon semmi nem jön át, sőt még többre értékeli az amfetamint, mint az LSD-t.
Amúgy nézz utána az LSD-s terápiás kisérleteknek, ezek többnyire igen jól sikerültek (pl alkoholisták gyógyítására). De mindegy, te is azt hiszel amit akarsz, meg én is, ez van. Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!