Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pedofília, mint kényszergondolat?

Pedofília, mint kényszergondolat?

Figyelt kérdés
Üdv! 20 éves vagyok, nemrég jöttem rá teljes mértékben, hogy biszexuális vagyok. Viszont miután ez tudatosult bennem, és elfogadtam magam eszembe jutott, hogy mi van ha pedofil vagyok? (Gyerekkoromban ért zaklatás.) Ettől rettegek a legjobban, és sajnos nagyon sokszor elképzelem, hogy hozzáérek egy gyerekhez (nem magamtól, csak úgy jön a gondolat, nem tudom leállítani), de ha jobban belegondolok szorongást, undort érzek. Szexuálisan vonzódom az "érett" testhez, de rettegek, hogy ez át fog fordulni valami rosszra.

2014. okt. 14. 18:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
de komolyan, ne kattogj annyit, járj el barátaiddal (gondolom vannak :D), valamivel foglald el magad :)
2014. okt. 14. 19:34
 12/14 anonim ***** válasza:

Na de látod ez is egy baj...saját magadnak generálod a hülyeségeket itt is. Minek nézel betegségeket neten? Ennyire unatkozol? Saját magadról tudod, hogy ez nem jó...a neten keresgélés pedig nem olyan dolog, amit ne lehetne 'leküzdeni'. Van saját önakaratod, te döntöd el mit akarsz. Arra szerintem senki se kényszerít, hogy márpedig te betegségeket fogsz olvasni neten.

És egyébként ide már nem pszichológus kéne, hanem pszichiáter.

2014. okt. 15. 09:25
 13/14 anonim válasza:
Üdv!Az előzőnek igaza van, jobb ha mielőbb felkeresel egy pszichiátert. Én is ebben a cipőben járok mint te. Nekem egy éve kezdődött, azzal hogy azt hittem magamról homo vagyok miközben persze oda vagyok a nőkért, ez olyan szinten oda vágott, hogy szinte dolgozni sem tudtam az erős szorongástól. Aztán én is elkezdtem olvasgatni a neten, aztán már pedonak, meg gyilkosnak is képzeltem magam, végül elmentem pszichiáterhez aki megállapította, hogy kényszergondolataim vannak. Felírt gyógyszer amitől kb egy hónap múlva elmúlt az egész. Igy egy év elteltével csak néha jön elő miután alkohol partyt tartunk 1,2 napig, ekkor attól félek, hogy mi lenne ha bántanám a kutyám, vagy a barátnőmet, persze nagyon távol áll tőlem az ilyen nem tenném meg ilyenkor eléggé befordulok hogy miért jut ilyen az eszembe. Nagyon zavaró dolog, de a gyógyszer az biztosan segít.
2014. nov. 9. 17:49
 14/14 anonim ***** válasza:
Azért azt tegyük hozzá, hogy az a gyógyszer is gyógyszer, ami erősen befolyásolja az agyat, szóval amint lehet, le kell állni róla, (vagy el se kezdeni) és áttérni természetes gyógymódra.
2014. nov. 10. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!