Tudom hogy nem jó amit csinálok, de valaki normális ha hánytatás után alig tudok menni mert a lábaim annyira legyengülnek? Vagy ez csak abszolút gyengeség
De minek hánytatod magad? Fogyni akarsz, és diétázni lusta vagy?
Nagyon veszélyes játékot játszol, hogy csak tud. Hánytatásra egy idő után kialakul a feltételes reflex, melyben eszel és hánysz már szándékosság nélkül. Semmi kaja nem marad meg majd benned, akkor sem mikor szeretnéd.
Sürgősen hagyd abba, semmire nem jó, csak valami beteg agyú ember ezt annak idején kitalálta (Rómaik egykori szokását félre értelmezve). Több kárt okozol vele magadnak mint hasznot, hidd el.
Első. miért kell kioktatni?
Szerinted mi nem tudjuk, hoyg hlyeséget csinálunk??, Dehogynem, csak épp leállni nem megy vele!
Kérdező: hát a gyengeség, erőlködés miatt simán lehet. Nekem is van, meg remegek. Olyankor leülök kicsit, aztán megvárom, míg jobb lesz.
De ha tudjátok, hogy hülyeség amit csináltok, akkor miért csináljátok.
Ezzel saját magatokkal szúrtok. És ha kialakult a feltételes reflex akkor tényleg nem tudtok leállni, éppen erről beszéltem! Ekkor viszont azonnal orvosi segítséget kellene kérnetek.
És ekkor még azzal jössz ne oktassalak ki benneteket. De ha egyszer híján vagytok az észnek, és saját magatok kárára vagytok. Az ember csak próbálna segíteni. Ja, hogy rajtatok nem lehet? Akkor bocsánat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!