Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért van az hogy nagyon...

Miért van az hogy nagyon lefárasztanak a hülye kérdések?

Figyelt kérdés
Itt is van 1-2 kérdés de már több forumon is olvasgattam és teljesen kiakasztanak a kérdeseikel. Kb olyan mintha mindenki csak kérdezni akarna, és lusta lenne utána olvasni. Ennyire hülyülünk?
2008. aug. 11. 16:06
 1/8 anonim ***** válasza:
93%

Akkor én is most felteszek egy "hülye kérdést": akkor miért látogatod a fórumokat?

Sok kérdést találtam itt, amire csak hosszú keresgélés után lehetne megtalálni a választ. Szerintem (mondjuk ez az oldal) azért jött létre, hogy segitsünk egymásnak. Igaz, hogy van egy-két fura kérdés, de szerintem nem kellene lehülyézni az embereket.

Nyugodtan pontozzatok le a válaszomért, úgyis ez már egy bevett szokás.

2008. aug. 11. 16:28
 2/8 A kérdező kommentje:

azért látogatom a forumokat, mert információra van szükségem(pl.:1 adot termékkel kapcsolatban...).

"szerintem nem kellene lehülyézni az embereket."

ez igaz nem hülyék, csak nagyon nem látom hogy ha mindenki így fog kérdezni akkor ki fogja tudni a választ. mert mindenki csak kérdezni tud.

2008. aug. 11. 16:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez inkább a habitusoddal lehet összefüggésben, vagy a jellemeddel. vagy hirtelen vérmérsékletű vagy aki hamar felkapja a vizet, vagy "többnek" érzed magad általában más emberekhez képest. nem sértésként írom, válaszolok a kérdésedre.
2008. aug. 11. 16:54
 4/8 A kérdező kommentje:

hát ez igaz "hirtelen vérmérsékletű".

"többnek" csak szeretném érezni magamat.

de akkor se értem hogy miért kérdeznek össze-vissza a forumokon is. én se tudom a válszt, elolvasom a kérdését és megkeresem a google-ben. Aztán meg megírnom neki hogy ott a válasz olvassa el. szóval ő is megtudná keresni valászt, ha tényleg érdekelné.

2008. aug. 11. 17:05
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Tessék. Ez a kérdés is tipikusan hülye kérdés. A sajátodon nem akadsz ki????
2008. aug. 11. 17:28
 6/8 anonim válasza:
100%
Tudod ahhoz is kell tapasztalat, hogy valaki az internetes keresőkkel hatékonyan tudjon keresni. Szerintem senkinek nem megy azonnal úgy, hogy elsőre megtalálja, amit keres! Gyakorolni kell ezt is, mint sok mást. Lehet, hogy sürgősen kell neki, és nincs ideje megvárni, amíg begyakorolja a helyes keresőszavak használatát? Légy türelmesebb az emberekkel! Ha mindenki ilyen lenne, senki sem segítene senkin szívesen. És akkor inkább vonuljunk be egyenként külön-külön egy zárt szobába! (Utóbbi nem javaslat volt, csak egy lehetséges következmény!)
2008. aug. 11. 19:50
 7/8 anonim ***** válasza:
52%
nem tudom, mit fikázzák ezt a kérdést a kedves válaszolók, amikor ez is csak egy kérdés, és erre is lehetne normálisan válszolni... valaki erre is lehet kíváncsi, nem?
2008. aug. 30. 13:27
 8/8 anonim ***** válasza:
48%
Nyugi engem is eléggé lefárasztott néhány a múltkor pl. volt egy nő aki szinte azt kérte hogy helyette intézze el vki a nyaralási foglalást stb stb. Meg olyanokat megkérdeznek, amire fél perc alatt megtalálnák a választ ha beírnák mondjuk a google-be...
2008. aug. 31. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!